Szex-chatelj, de óvatosan!
Címlap / Te+Én+Szex / Szex-chatelj, de óvatosan!

Szex-chatelj, de óvatosan!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

A szex chateken Szilveszter előtt érezhetően megnő a forgalom. Érhető a dolog, hisz ki bulizik szívesen egyedül? Az ismerkedés egyik legismertebb módja a chatelés, ott is a szex-chat a legelterjedtebb ismerkedési forma, és tévedés volna azt gondolni, hogy csak a tieznévesek körében!  

A szex chateken Szilveszter előtt érezhetően megnő a forgalom. Érhető a dolog, hisz ki bulizik szívesen egyedül? Az ismerkedés egyik legismertebb módja a chatelés, ott is a szex-chat a legelterjedetbb ismerkedési forma, és tévedés volna azt gondolni, hogy csak a tieznévesek körében!

Ha úgy döntesz, hogy cikis dolog egyedül menni bulira a következő szabályokat tartsd szem előtt, mielőtt hatalmas lelki -és ne adja ég, testi! - sebeket gyűjtenél be!

- Randizni online is lehet!
Ha valakivel tényleg együtt akarsz bulizni, akkor mielőtt tényleg rászánád magad, beszélj megy egy online randit, vagy csald át magaddal valamelyik másic chat szobába. Ha erre nem lusta az illető, akkor valószínűleg átment az egyes számú megbízhatósági rostán.

-Ha szexelni is akartok: Menj bele egy erotikus beszélgetésbe!
A szex is benne van a pakliban? Ez Ok, csak légy óvatos! A szex chatek teli vannak olyan fickókkal, akiknek nem azért nincs barátnőjük, mert épp pechesek, hanem azért, mert annyira rosszak az ágyban, és olyan tapasztalatlanok, hogy kínszenvedés velük minden perc. Ha csak nem akarsz tanítónénit játszani, beszélgess nyíltan a szexről. Ha a pasi erre képtelen, hagyd ott! A jó szerető képes leírni azt, hogy pontosan mit is tenne veled, még ha nem is túl választékos irodalmi nyelvet használ. A kínálat bőséges, úgyhogy nem lesz gond a választással!

- Egy másik férfi szivat?
Ha fiú vagy, úgy neked az a rizikó, hogy egy szivatósat játszó pasival beszélgetsz. Erre nincs garanciád. Ezért főleg az elején beszélgess olyan témákról, amit valószínűleg egy lány jobban tud! Kérdezd meg mit olvasott utoljára a Harmoneten, melyik a kedvenc weblapja, és mi a kedvenc fable regénye. A nők mindig tudják, mi a horoszkópjuk, ez is lehet lebuktató kérdés. (..kérdezz rá a dátumra is!) kerüld a kihívó nicnevű lánynak látszó felhasználókat, mint pl "Mikornyalszki02", vagy "Tangabugyi17", és inkább a finomabb női nevekkel próbálkozz.

- Mielőtt randiznátok, levelezzetek!
A randi előtt levelezzetek! Lehetőleg ne a munkahelyi e-mail címedet add meg, hanem nyiss erre a célra egy önálló mail fiókot. Ha tetszik az illető, cserélhettek fotót is, de légy óvatos, még mindig nem biztos, hogy a saját képét küldi el! Erotikus vagy meztelen képeiddel bánj figyelmesen, mert nem biztos, hogy arra vágysz, hogy a kép valalhol egy nyilvános weblapon fityegjen, és a főnököd is találkozzon vele!

- Ne add meg azonnal a telefonszámodat!
Ha beszélni akarsz az illetővel, kérd el előbb te az ő telefonszámát! A saját mobilodat állítsd anonímra, hogy ne jelezze ki a számodat. Ha ez megvan, máris hívhatod. Ha legalább 3 percig tudsz vele beszélgetni is, akkor megadhatod a saját számodat, ha gáláns lovag, máris visszahív! Ha fiú vagy, úgy add meg te a számodat, hogy a lány lássa a jó szándékodat. Válthattok SMS-t is elsőre.

- Ilyenkor már szabad a randevú!
Először találkozzatok egymással valami nyilvános helyen, étteremben, vagy kávéházban. Ha még ez is OK, akkor te vitted el a főnyerményt az idei Szilveszterkor, irány a közös bulizás, és ha minden jól megy, akkor irány a SZEX!

Az első intim találkozón próbálj keveset inni és sokat nevetni! Ez megóv a csalódásoktól!

(És persze, ahogy a nagyapa is mondaná: - használjatok óvszert.. de ezt már tudod, ugye??)

harmoNet chat tipp: Chat.hu - Erotika szoba
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4076 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x