Szex vagy hűség? Avagy meddig él egy kapcsolat?
Címlap / Te+Én+Szex / Szex vagy hűség? Avagy meddig él egy kapcsolat?

Szex vagy hűség? Avagy meddig él egy kapcsolat?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Istenke megteremtette a férfit és a nőt. Majd mindegyiknek feladatot adott! A feladat csak ritkán kényelmes és egyszerű. A szerelem és a szenvedély néha szenvedés. Judy Nero cikke a forró párkapcsolat titkáról. 

Gondolatok a férfi és női kapcsolatokról
Amíg kislány voltam, addig azt hittem minden örökké tart. Ahogy felnőtt lettem azt gondoltam, hogy én majd megváltoztatom a dolgok menetét, áthágom a nemek közötti határokat, és az én első szerelmem a sírig kitart majd. Be kellett látnom, hogy ez nem így van, ez az eszme nem tart örökké.

Azóta sok dologgal szembesültem és sok kapcsolat megdőlt körülöttem. Tudom, hogy ez a megdőlt szó picit furcsán hangzik, de azt értem ezalatt, hogy azok, akikről azt hittem, hogy a legjobb, legboldogabb kapcsolatban élnek egymással, róluk egy idő után mind-mind kiderült, hogy harmóniájuk, az egész életük egy színjáték. Így nem csak viszonyok omlottak össze, hanem az első örök szerelemről szóló legendák is.A szerelem genezise

Szerintem istenke megteremtette a férfit és a nőt. Majd mindegyiknek feladatot adott! A férfinek azt a szerepet szánta, hogy minél több utódot nemzzen. A nőnek, pedig ezen utódok felnevelését adta feladatul. Arról, hogy együtt, külön, kéz akézben, örökké – nem szólt.

Ebből következik az, hogyha egy nőnek gyermeket ajándékozott a férfi, egy idő után automatikusan tovább áll, hiszen fenn kell tartani az élet folyamát, újabb potenciális édesanyákat keres. S bár a nő az összetartozás érzésére vágyik, ez csak lila köd, a tervben nem szerepel.

Kemény gondolatok talán! De ha te meg is ijedsz most ettől, megvallom, én elhiszem.

Meddig húzzuk-nyúzzuk a régit?
Nem értek egyet azzal, hogy ha egy kapcsolat ellaposodott, akkor egy szexi fehérneművel, egy szexuális játékszerrel, egy romantikus utazással mindent rendbe lehet hozni. Ha valami a kifutópálya végéhez ért akkor már hagyjuk a tengerbe veszni? Nem!


Nem szabad hagyni, hogy odáig jusson a dolog, hogy unalmassá válunk! A problémákat megelőzni kell és nem utólag bekötözni a sebeket.

Nem hiszek az örök szerelemben, és hűségben sem! Az örök szeretetben viszont igen.
Te mit gondolsz erről?

Judy Nero

Képek:
piqs.de: Claudi♥ - Tastatur
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 13282 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x