A férfiak a Marsról jöttek, a nők a Vénuszról
Címlap / Te+Én+Szex / A férfiak a Marsról jöttek, a nők a Vénuszról

A férfiak a Marsról jöttek, a nők a Vénuszról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Én minden kedves kis szót és gesztust hatalmas értékként kezeltem, mintha arany ékszereket kaptam volna tőle. Azonnal vissza is jeleztem, és folyamatosan felajánlottam szolgálataimat: " -Tudod, ha szükséged van rám, itt vagyok, bármikor megtalálsz, bármikor jöhetsz, s én szívesen megyek hozzád, ha hívsz, hiszen akár egy pár is lehetnénk. Nem? 

A férfi olyan, mint a gumikötél . Amikor elhúzódik, csak egy bizonyos távolságra teheti ezt, mert onnan már visszapattan.
A gumikötél a férfi érzelmi ciklusának tökéletes hasonlata. E ciklus három szakaszból áll: először közel kerül a párjához, aztán eltávolodik tőle, majd újra közel kerül hozzá. Tekinthetjük persze úgy, hogy e fázisok száma végtelen, hiszen az előbbi mondatot úgy is folytathatnánk:… és így tovább.

A legtöbb nőt meglepi, hogy a férfinak, még ha az szereti is őt, bizonyos időszakonként el kell távolodnia tőle, mielőtt megint közelebb kerülhetne hozzá. A férfiak ösztönösen érzik ezt a kényszert. Nem döntés vagy választás kérdése, - egyszerűen megtörténik. Nem tehet róla sem a férfi, sem a nő.A nő olyan, mint a hullám. Amikor nagyon jól érzi magát, önbecsülése a csúcspontjára ér, ám ekkor a hangulata hirtelen megváltozhat, és az íve elindul lefelé.
De ez is csak átmenet. Ha eléri a legmélyebb pontot, a nő kedélye újabb fordulatot vesz. Megint elégedett lesz önmagával.
Felfelé ívelő szakaszában a nő úgy érzi, bőségesen van elosztogatható szeretete, ám leszállóágában szenved a belső űrtől, és semmi másra nem vágyik, csak hogy akár egy akkumulátort, feltöltsék szeretettel. Amikor eljutott a mélypontra, időszerű érzelmi nagytakarítást tartania.”

John Gray : „A férfiak a Marsról jöttek, a nők a Vénuszról” című könyvéből valók a fenti idézetek.
Most tehát ennek a könyvnek a szellemében nagytakarításba kezdek, mert megtörtént megint, ami eddig mindig, és Britney Spears-szel együtt énekelek-„OOPS! I DID IT AGAIN”- arról az ismert helyzetről, amikor a fejünkhöz kapunk, és azt mondjuk: A fenébe is, már megint elbaltáztam, már megint ugyanabba a csapdába estem, jól elszúrtam, és így tovább. És hát semmi kétség, sikerült. Sikerült megint elszúrnom egy jónak ígérkező kapcsolatot. Azt hiszem, végig zongoráztam rövid három hónap alatt, amit máskor évekig szoktam És képzeld, végig pontosan láttam, hogyan rontok el minden lehetséges helyzetet. Folyamatosan tudatában voltam annak, hogy mit teszek, és intuitív képességeimmel mindig előre megjósoltam a másik fél következő lépéseit. És mégis. Mégis meg kellett tennem a hülyeségeimet újra. Most már nem volt akkora a tét, mint annak idején, amikor még családot, férjet, gyerekeket akartam. Most „csak” egy normális férfi-nő kapcsolatot szerettem volna, amelyben együtt emelkedhetünk a végtelen, téren és időn túli dimenziókba egymás szeretetével, megértésével és elfogadásával, de ez sem sikerült. Vagy még nincs veszve semmi? Ki tudja?

Talán éppen azért, mert nem volt akkora a tét, hamarabb végigfuttattuk a programot. Mert azt hiszem, nem voltam egyedül ebben a projectben. Hogyan is lehettem volna, amikor a másik fél… Hogy mitől, azt tőle kéne megkérdezni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 20111 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x