Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap12...
Te+Én+Szex
7 férfititok, hogy a nőnap a nőről szóljon!

A valóban jó szerető képes megadni a módját annak is, hogyan, hol és mivel kápráztatja el álmai nőjét. Stílusa túlmutat a talponállóban megiható kávén, ásványvizen vagy az út menti motel kínálta olcsó gyönyörön. Ő ismeri a női lélek titkait, ahogy Don Juan, Casanova, Mesmer, Alain Delon, Belmondo, vagy a magyar amorózó, Ernyey Béla.


Sorozatos orgazmus elérése - hölgyek, figyelem!

A sorozatos - vagy elnyújtott - női orgazmus minden nő álma. Tudtad, hogy a nővérkék sokkal fogékonyabbak rá? Eláruljuk, hogy miért, és a titkot is, hogy léphetünk nyomdokaikba!


5 dolog, amit a férfiak utálnak az első randin

Nagy társkereső körútjaikon járva észre sem veszik a szingli csajok, hogy bizony jó pár hibát már az első randin elkövetnek. Randitippek, hogy megtudd: mit nem bírnak a pasik!
6 kedvenc szexuális tévhitünk (+18)

A férfiak csak azt akarják? Orgazmus nélkül nem ér az egész semmit? Van-e okod szégyenkezni? A szexről nem lehet eleget beszélni, annyi a tévhit ma is, hogy az már tényleg bűn.


Görcsösből rugalmassá válás - Önfejlesztés a párkapcsolatban

Egy igazi és valóban erős szerelem mindenképpen a legrugalmasabb arcodat fogja követelni. Ha alapvetően nem is vagy görcsös személyiség, amikor egy másik személyhez kapcsolódsz, akarva-akaratlanul elkezdesz ragaszkodni megszokott, jól bevált rendszereidhez. Miért leszel rugalmatlan, és mit tehetsz ellene?


Szerelmi bájitalok, vágyfokozó illatok. Hogyan működik? Tuti receptek!

Az illat az, amire legelőször odafigyelünk, sok esetben tudattalanul. Az illat számos dolgot elárul a másik emberről. Ez alapján döntünk a hozzá való viszonyunkról. Az illatok az érzéki vágyak felébresztésétől kezdve a szerelmi kötésig számos területen alkalmazhatók.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x