Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap31...
Te+Én+Szex
Prűd vagy perverz? - Lehet-e szent a szex? (+18)

Mitől függ, hogy a szexuális életünkben érzékelhető élményeket negatívnak vagy pozitívnak értékeljük? Őszintén a legdurvább kérdésekről!


Te is ezért vagy még szingli?

Könnyű mondani, hogy ne keseredjen el az ember, ha túl a sokadik randin még mindig egyedül tengődik. Vajon mi lehet a valódi oka annak, ha hosszú ideje szinglik vagyunk?


10 tipp, hogy a nő ágyba bújjon veled

Mostanában úgy érzed, hogy többször szeretnél barátnőddel ágyba bújni, mint azt ő kívánja? Lehet, hogy rosszul próbálkozol! A női szív rejtelmei nem mindig egyértelműek a férfiak számára. Ami számodra izgató és vágykeltő, az lehet, hogy a kedves számára egyáltalán nem az. Lássunk néhány tuti tippet, amivel biztosan zöld lámpát kapsz az ágyba vezető úton.
Az internetes társkeresők 10 aranyszabálya - tartsd be, hogy párt találj!

Amikor kedvenc szingli barátnőmnek tanácsoltam, hogy iratkozzon fel néhány netes társkeresőre, legalább 10 okot tudott mondani, amiért NEM... én pedig egy mindennél erősebb okot mondok arra, amiért IGEN! Nagyon egyszerű, tényleg becsajozhatsz/bepasizhatsz így! Csak a lúzereknek nem sikerül. Ők ugyanis nem tudják a 10 aranyszabályt!


6 szerep, amit a szerelmespárok eljátszanak - érd tetten magad!

Ki vagy te nekem? Kedvesem? Nem csak ennyi! A párkapcsolatokban a szülői, családi mintákat is követjük, s a közösen kialakított párkapcsolati játszmák mindig ezekre a játszmapárokra alapulnak. Érd tetten, melyiket játszod te és a párod!


5 jele annak, hogy megcsal a párod

Még a wc-re is magával viszi a telefonját? Gyanús! Ezek a jelek utalnak arra, hogy a párod megcsal.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x