Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap16...
Boldog szülinapot
Mark Tremonti - a Meztelen totyogótól az Alter Bridge-ig

A Naked Toddler (Meztelen totyogó) nevű rockbanda 1995-ös indulásától a világhírű Creeden át a 2004-ben létrejött Alter Bridge zenekar megalakításáig nem totyogott, hanem szinte szárnyalt a napokban 34. születésnapját ünneplő virtuóz gitáros, Mark Tremonti.


Robin Trower - "ismeretlenül" a legjobb gitárosok között

Bámulatosan kezeli a hangszerét ez a most már 63 éves zenész, de úgy telt el a pályafutása - legalább is eddig - hogy a nevét sosem olvashattuk a világ legnépszerűbb és legjobban sztárolt gitárnyűvői között, pedig megérdemelte volna.


Robbie Krieger - egy gitárzseni a háttérből

Amikor a csúcsponton volt, alig-alig vették észre, hiszen a The Doors-ban minden tekintet Jim Morrisonra irányult, még akkor is, ha az együttes ereje éppen a négy fiatalember egymásra hangoltságában volt. Holott ő volt az Ajtók között a legkiválóbb zenész, a csendes, vörös, bongyor fejű gitáros


Peggy, a kétlaki

Bár a basszusgitár egy rockbanda egyik alapja, a Jethro Tullban sokáig mégis az egyik legneuralgikusabb posztnak számított. A legstabilabb közülük a hangszer negyedik megszólaltatója, Dave Pegg volt, aki november 2-án ünnepli 60. születésnapját.


Újjászülető, tiszta vizű hívők

1967 és 1971 között, a Beatles tartós egyeduralmát megtörve, két együttes ontotta a sikerdalokat, milliós rajongó táborokat szerezve. Az egyik – e körökben szégyen kimondani – a Bee Gees volt, a másik viszont a Creedence Clearwater Revival, amely feltűnésének 40. évfordulóját ünnepeljük.


Mélyből kiáltó Punk Szent Miklós

Nem sok olyan rock-muzsikus volt eddig életemben, aki miatt egészségemet tettem volna kockára. Ő volt az első és eddig az egyetlen: a Mélyből kiáltó Punk Szent Miklós.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x