Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2...
Boldog szülinapot
A Mormoták főnöke Tony McPhee 68 éves

A Groundhogs (mormoták) nevű banda kiváló gitárosa Tony McPhee az ünnepeltünk, akinek zenekara az évtizedek során ugyan folyton változott, de tagjai "horkolás" helyett inkább bluest játszanak, méghozzá a legmagasabb fokon.


A baseballt hagyta ott a blues kedvéért egykor George Thorogood

Lehet, hogy a baseballban is sokra vitte volna a most 62. születésnapját ünneplő kiváló amerikai blues-rock gitáros-énekes, de a műfaj rajongóinak nagy örömére a 70-es évek elején mégis a bluest választotta.


Sheryl Crow - a szépség nem korfüggő és a tehetség sem

Az amerikai pop és rock mindig bővelkedett remek énekesnőkben, olyanokban is, akiknek nemcsak a hangja bűvölt el milliókat, hanem - ne legyünk szégyenlősek - erőteljes szexuális vonzásuk is van. Sheryl Crow is ilyen: 50 évesen is csillog, mint mondani szokás, férfiember nem rúgná ki az ágyából!


A 70-es Graham Nash, aki nélkül szegényebb lenne a pop-rockvilág

Szerencsére ő megérte ezt a szép kort, mert sajnos nagyon sokan vannak a rockvilágban, akiknek ez nem adatott meg. Az angol énekes, gitáros és dalszerző meglehetősen ügyesen játszik a billentyűs hangszereken is, elsősorban a Crosby, Stills, Nash and Young együttes tagjaként alkotott emlékezetest a tengerentúlon.


Szerencsénkre nem lett dobos Stan Webb, Anglia virtuóz bluesgitárosa

66. születésnapját ünnepli Stan Webb, aki a Chicken Shack bandája élén az egyik legnépszerűbb gitárnyűvő volt az 1960-as évek végén, de ma már méltatlanul kevés szó esik róla, pedig semmit sem kopott a játéktudása.


Negyvenéves Beth Hart, az amerikai soul-blues királynője

Üstökösként tűnt fel 1993-ban az amerikai Star Search tehetségkutató versenyen, amelyet meg is nyert. Mindenki Janis Joplint látta benne és sajnos majdnem úgyis végezte. Szerencsére nagy nehezen kiszabadult a kábítószerek rabságából, már régóta "tiszta" és az utóbbi időben jobbnál jobb lemezeket készít.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x