Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7...
Boldog szülinapot
Charlie Musselwhite, 66 évesen is fáradhatatlanul fújja a herflijét

Ő az egyik legjobb fehér szájherflis a világon, de kora ellenére még mindig fiatalokat megszégyenítően turnézik, február végéig több mint húsz koncertje van lekötve.


Szépséges Alicia, a zene Csodaországából

Alicia Keys - dallamos a neve, akárcsak az a zenei világ, amelyben egy évtizede sikert sikerre halmoz. Még csak most harmincéves, de világszerte eladott lemezeinek száma meghaladja a harmincmilliót.


Mellesleg már Dolly Parton is 65!

Korához képest azonban még mindig remekül néz ki Dolly Parton, az amerikai nemzet csalogánya, a country királynője, aki több mint fél évszázadot töltött azokon a bizonyos deszkákon.
Joan Baez a folk csalogánya immár 70

Gyönyörű, kristálytiszta hang, a nagy elődökhöz híven mély mondanivaló - ez tette Joan Baezt a hatvanas évek meghatározó dalnokává.


Phil Spector

Phil Spector, minden idők egyik kiemelkedő producere hatvanéves korában aligha számított arra, hogy valaha a kaliforniai büntetés-végrehajtási intézet lakója lesz. Egy 2003-as gyilkosság elkövetőjeként tölti börtönbüntetését.


Jorma Kaukonen, a finn származású gitáros hetvenen túl is aktív

Ugyan nem emlegetik egy sorban Eric Claptonnal vagy Alvin Lee-vel, pedig a 70-et minap betöltő Jorma Kaukonen mestere hangszerének.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x