Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7...
Boldog szülinapot
Walter Trout - egy pokolian erőteljes blues-rock gitáros

Hatvanéves lett, de játéka, mint az óbor, egyre nemesebb és gazdagabb, pedig a pokol legmélyebb bugyrait is megjárta hajdanában, de több mint 20 éve már nem magát, hanem inkább bennünket kábít jobbnál jobb lemezeivel és koncertjeivel.


Al Kooper - nélküle másképp szólnának a billentyűs hangszerek

Egyike azoknak a muzsikusoknak, akik az 1960-70-es években a legtöbbet tették Amerikában a rockzene nagykorúsításáért. Al Kooper együtt dolgozott Bob Dylan-nel, vezéregyénisége volt két olyan korszakalkotó jelentőségű zenekarnak, mint a Blues Project és a Blood, Sweat and Tears, de még számtalan érdeme van.


Charlie Musselwhite, 66 évesen is fáradhatatlanul fújja a herflijét

Ő az egyik legjobb fehér szájherflis a világon, de kora ellenére még mindig fiatalokat megszégyenítően turnézik, február végéig több mint húsz koncertje van lekötve.


Szépséges Alicia, a zene Csodaországából

Alicia Keys - dallamos a neve, akárcsak az a zenei világ, amelyben egy évtizede sikert sikerre halmoz. Még csak most harmincéves, de világszerte eladott lemezeinek száma meghaladja a harmincmilliót.


Mellesleg már Dolly Parton is 65!

Korához képest azonban még mindig remekül néz ki Dolly Parton, az amerikai nemzet csalogánya, a country királynője, aki több mint fél évszázadot töltött azokon a bizonyos deszkákon.


Joan Baez a folk csalogánya immár 70

Gyönyörű, kristálytiszta hang, a nagy elődökhöz híven mély mondanivaló - ez tette Joan Baezt a hatvanas évek meghatározó dalnokává.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x