Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7...
Boldog szülinapot
A Prérifarkasok falkavezére 67 éves lett

Sok, azóta tisztességben megőszült rocker elérzékenyül ma is, ha szóba kerül a hatvanas évek végének egyik igazi kemény együttese, a Steppenwolf. A zenekar németes neve ellenére az Újvilágban eresztett gyökeret, bár a 67 esztendős John Kay révén német szálak is kimutathatók a banda történetében.


Steve Howe - a gitár Zombie-ja

Vannak muzsikusok, akiknek külseje legalább annyira jellemző, mint a zenéje - és nemcsak a szép embereknek. Joe Cockert például szívesen hívják a rock Részeg Tengerészének. Chris Farlowe méltán pályázhat a műfaj Quasimodójának trónjára. Steve Howe-t pedig egyszerűen csak a rock-gitár Zombie-jaként emlegetik.


Walter Trout - egy pokolian erőteljes blues-rock gitáros

Hatvanéves lett, de játéka, mint az óbor, egyre nemesebb és gazdagabb, pedig a pokol legmélyebb bugyrait is megjárta hajdanában, de több mint 20 éve már nem magát, hanem inkább bennünket kábít jobbnál jobb lemezeivel és koncertjeivel.
Alice Cooper - rémálmodj velem

Egy legenda szerint egy XVIII. században megégetett boszorkány reinkarnációjának tartja magát. Más verzióban egy számítógépes hiba dobta ki neki ezt a nevet, egy újabb történet viszont már csak egy találomra felütött telefonkönyvről beszél.


Al Kooper - nélküle másképp szólnának a billentyűs hangszerek

Egyike azoknak a muzsikusoknak, akik az 1960-70-es években a legtöbbet tették Amerikában a rockzene nagykorúsításáért. Al Kooper együtt dolgozott Bob Dylan-nel, vezéregyénisége volt két olyan korszakalkotó jelentőségű zenekarnak, mint a Blues Project és a Blood, Sweat and Tears, de még számtalan érdeme van.


Charlie Musselwhite, 66 évesen is fáradhatatlanul fújja a herflijét

Ő az egyik legjobb fehér szájherflis a világon, de kora ellenére még mindig fiatalokat megszégyenítően turnézik, február végéig több mint húsz koncertje van lekötve.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x