Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap8...
Boldog szülinapot
Phil Spector

Phil Spector, minden idők egyik kiemelkedő producere hatvanéves korában aligha számított arra, hogy valaha a kaliforniai büntetés-végrehajtási intézet lakója lesz. Egy 2003-as gyilkosság elkövetőjeként tölti börtönbüntetését.


Jorma Kaukonen, a finn származású gitáros hetvenen túl is aktív

Ugyan nem emlegetik egy sorban Eric Claptonnal vagy Alvin Lee-vel, pedig a 70-et minap betöltő Jorma Kaukonen mestere hangszerének.


Dr. John a 70 éves halhatatlan újabb Grammy-ben reménykedik

Such a Night - énekelhette néhány napja Dr. John, a fehér blues és rock nagyszerű zongoristája és énekese leghíresebb dalát, miután tudomást szerzett arról, hogy halhatatlanná vált.


Az őrjítő Little Richard 75 éves

A rock and roll történetének egyik nagy arca, akit sosem a szerénysége, inkább a hangja miatt szerettünk, immár 75 esztendős - bár egyes források 76-nak mondják.


Gavin Rossdale a legjobb rockénekesek között lehetne

Valamiért azonban mégis inkább a rockzene örök ígéretének számít a 45 éves énekes, pedig óriási publicitást is kapott az elmúlt évtizedben, mint Gwen Stefani férje.


Leslie West, a blues-rock gitárosok óriása

Testalkata miatt hegynek becézték a 60-as években azt a gitárost, aki a bandáját is Mountain névre keresztelte. A 65. születésnapját ünneplő Leslie West képességeiről annyit, hogy a zenekar 70-es évek elején adott angliai koncertje után a Melody Maker szakírója a világ legjobb gitárosának nevezte.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x