HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-07-19
Címlap / Otthon / Vegyél te is Zsákbamacskát!

Vegyél te is Zsákbamacskát!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-07-19

Aki most Zsákbamacskát vesz, az biztosan nem vesz zsákbamacskát! Pontosan tudja, hogy amit a pénzéért kap, az a gyerekek lelkét a legmélyéig megmozgató, tökéletes magyarsággal és emberséggel megírt, valódi irodalmi gyöngyszem. Ez a Zsákbamacska ugyanis Bartos Erika, a nagyszerű kortárs gyermekíró-költő - grafikusművész, egyben három gyerekes édesanya műve! 

 
A Zsákbamacska – valójában egy alma ízű cukorka. Sose hitted volna! Ugye? Épp ez a lényeg! Egész életünk efféle apró meglepetésekkel van tele, ha a gyerekünkre valóban odafigyelünk. Bartos Erikától minden édesanya ezt tanulhatja meg. Ezt a másfajta, szívvel-figyelős, gyerek nyelvén mesélős-verselős, közösen bánkódós, vagy örülős, egyéni – mégis minden család életében azonos szálon futó – különleges kapcsolatot.

A Zsákbamacska verseit mi azért szeretjük – (Mi= a gyerekek és én) – mert mindenről van bennük szó, ami nekünk fontos. Az anyuka érzéseit éppen úgy megindítja az anyák napi vers, mint ahogy a gyerek lelkét megfogja a „rongyiról” szóló. Neked volt valamilyen kedves tárgyad, alvótársad, „rongyid”, esetleg egy fehér mackód kiskorodban? Emlékszel még milyen nehéz volt nélküle? Ha már nem, akkor ezektől a verstől bizonyára eszedbe jut majd!

HarmoNet tipp: A bőrdzsekis punk és a Kodály módszer >>

Bartos Erika népszerű verseskönyve most megjelent CD-n is, megzenésítve-dalosítva.
A gyerekekkel közösen énekelhető, (Sőt fütyülhető!) formában.

Ha még nem ismered és van gyerek a közeledben, akinek JÓT – valóban jót! – akarsz, akkor csak annyit mondok: Vegyél Te is Zsákbamacskát! 
 
 

 
 
[ 1823 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x