Hideg ellen segít a piros szín
Címlap / Ezotéria / Hideg ellen segít a piros szín

Hideg ellen segít a piros szín

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-08

Sokszor, amikor nagyon fázom, piros zoknit húzok, a bundabugyim is az, meg a tolldzsekim is. Persze a barátaim mindig jó nevetnek rajtam, amikor javaslom nekik is, hogy ha fáznak, hordjanak pirosat. Pedig tényleg használ.  

Csak úgy, mint mondjuk a pirosnak, a többi színnek is megvan a maga jelentéstartalma, energiája. És ha jó ráérzőkénk van arra, hogy melyik miben is erősít minket, lehet hogy automatikusan a hangulatunkhoz megfelelő színű ruhákat veszünk fel, illetve olyan színű tárgyakkal vesszük körül magunkat.

Válassz tudatosan!
Persze az egész élet döntések halmaza, de nem mindegy, milyeneké. A legfontosabb az lehet, hogy a dolgok csak megtörténnek velünk, vagy mi irányítjuk azokat? Így aztán a színek tudatos kiválasztásával jócskán befolyásolhatjuk, hangulatunkat, kisugárzásunkat, erősíthetjük magunkat, ha épp mélyponton vagyunk, és igen, akár javíthatjuk hő-komfortérzetünket is.

A színtudatossággal először az Aura-Soma rendszerében találkoztam, ahol Vicky Wall azt mondja: „Te vagy a szín, melyet választasz, s ez tükrözi lelked szükségletét...” Az Aura-Soma 106 egyensúly üveggel dolgozik (0-106). Ezek a színek rejtélyes módon kommunikálnak velünk, megszólítanak bennünket. A színeken keresztül magunkra ismerünk, és meglepve tapasztaljuk az üveg leírását tanulmányozva, hogy az épp a mi élethelyzetünről szól, pont rámutat valamire, amit eddig nem ismertünk fel. De az is lehet, hogy olyasmit állít, amit már tudunk magunkról, és ez megerősít bennünket. A lényeg azonban az, hogy megérthetjük, megláthatjuk magunkat a színeken keresztül.

Színekkel gyógyulni! Gyere a HarmoNet fórumra beszélgetni >>

Színes Feng Shui
A színekkel persze nem csak a kis csillogó üvegeken keresztül találkozhatunk, kommunikálhatunk. Biztos Önök is hallottak már a térrendezés ősi tudományáról, a Feng Shuiról,
ahol a színek ismételten nagy szerepet kapnak a harmónia kialakításában, mégpedig a tér egyes részeinek megerősítésén keresztül.

Fő célja az, hogy az életenergia szabadon áramoljon. Nem mindegy ugyanis, hogy a lakásunk egyes területei milyen színekkel van berendezve. Tapasztalatom alapján mondhatom, hogy ha pl. a szerelem sarokba sok-sok piros és pink tárgyat helyezünk, előbb vagy utóbb az ember megtalálja az igazit. Tudják, egy a recept itt is: maradjunk tudatosak, ne essünk túlzásokba, és járjunk nyitott szemmel az életben. (A cikk folytatódik. Lapozz tovább!) 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 2296 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x