Angyali közvetítés - a hitelesség 5 biztos jele
Címlap / Ezotéria / Angyali közvetítés - a hitelesség 5 biztos jele

Angyali közvetítés - a hitelesség 5 biztos jele

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-01

Egyre többen lépnek kapcsolatba angyalokkal, számtalan médium hirdeti magáról, hogy egy arkangyali vagy angyali lény üzeneteit közvetíti - egyre nagyobb az érdeklődés a téma iránt. Sokakban felmerül ugyanakkor - joggal - a kétely, hogy mégis miből derül ki, hogy valaki tényleg hiteles médium-e. Lehetséges, hogy a saját egóját vagy egy kevésbé emelkedett, netán rosszindulatú lényt csatornáz? Segítünk eloszlatni a tévhiteket az angyali üzenetekkel kapcsolatban.  

Hogyan lehet tehát eldönteni, hogy valóban egy angyallal társalgunk, illetve, ha más közvetítését hallgatjuk, igazi angyal közvetítés-e az vagy csak valami gyenge utánzat? Tudni kell, hogy a fátyol túloldalán is vannak huncut lények, akik szeretik megviccelni a nem teljesen tiszta szándékú közvetítőt, sőt, ha valaki fáradtan próbál velük kommunikálni, és nincs türelme kivárni, amíg bejelentkezik a megfelelő entitás, akkor lehet, hogy csúnya játék áldozatává válik.

Mert bejelentkezhet a néhai szomszéd Mari néni Adamus felemelkedett mesterként vagy Yeshuaként, és bár szerinte ez nagyon vicces, mi beleeshetünk a ronda csapdába. Mondhat ugyanis olyan dolgokat, melyek látszólag igaznak és fontosak tűnnek, de pusztán azért, mert neki van rálátása olyasmikre, amikre nekünk éppen nincs, nem jelenti azt, hogy ő egy bölcs tanító és minket szolgál a meséje. Lehet, hogy csak összezavar vagy jól becsap minket.


Nem véletlenül mondom ezt el, voltam régen hasonló helyzetben, és jól kinevettek engem a fátyol túloldaláról bizonyos huncut lények. Én erre hamar rájöttem, még a gyakorlási időszakomban, 2005 tájékán. Éreztem, hogy itt valami nem stimmel, mert kerestem azt a fajta belső megnyugvást, amit egy szeretetteljes, magas tudatosságú lény társaságában érzek, és sehol nem találtam. Ekkor döbbentem rá, hogy valakik szórakoznak velem, és ekkor a háttérben nagy hahotázást hallottam, térdcsapkodásokkal…

Honnan tudhatjuk tehát, hogy valóban egy angyali lénnyel kommunikálunk és nem csap be minket valaki odaátról? Honnan tudhatjuk, hogy a médium, akinél éppen vagyunk, valóban egy emelkedett entitást közvetít számunkra és nem valamiféle Mari néni, Pista bácsi tudatosságot?


1. Amikor egy angyal megérkezik, nagyon nagyok az energiák.

Ha valaki otthon közvetít magának, akkor egy érdekes energetikai buborékot érez a feje fölött, egy enyhe nyomást, mintha valami „be akarna jönni” a fejébe. Ez egyáltalán nem kellemetlen érzés, sőt, inkább érdekes. Először persze ez lehet szokatlan, de nem kell megijedni. Ilyenkor jön be tehát az információ vagy gondolatcsomag „az ember fejébe”, most nagyon egyszerűen fogalmazva. Ezt kell aztán kibontani, mindenkinek a maga szóhasználatán keresztül, ami természetesen sok gyakorlást igényel, de nem ördöngösségről van szó, ez egy elsajátítható művelet.

 

2. Az angyal vagy mester mindig bemutatkozik.

Olyan nincs, hogy nem mondja meg, ki ő, neki nincs mit szégyellnie, ő mindig megnevezi önmagát. Aki nem tudja, hogy kit közvetít, ott gondok vannak, mert egyáltalán nem biztos, hogy a lény valóban szeretetteljes. Egyfajta éteri etikai szabály a bemutatkozás, e nélkül nincs bizalom a felek között, mert ha én nem tudom, kivel beszélek, megbízni sem fogok benne. Más kérdés, ha a gyakorló médium még nem tudja lehozni a lények neveit, ekkor érdemes ismert fénylényt hívni, például Mihály Arkangyalt, hogy ne legyen gond.

 
 
 

3. Az angyalok nem avatkoznak be senki életébe, nem döntenek senki helyett és nem mondják meg, mit csináljon az emberi lény.

Javaslatokat tesznek, utat mutatnak, és konkrét iránymutatásokkal szolgálnak, de senki helyett nem döntenek, és nem vállalják át senki helyett a felelősséget az életéért, hiszen erre nincs is lehetőségük. Mi, emberek, azért jöttünk le ide a Földre, hogy a saját életünket éljük, ebben segítenek bennünket, de nem mondják meg, hogy most Józsit válasszam páromként vagy Petit, vagy hogy a 8, 12, 33, 45, 77 a nyertes lottószámok-e a héten. (A számokat csak kitaláltam, nem az angyalok mondták. Ne szaladjon senki a lottózóba.) Sokan azt hiszik, az angyali tanácsadás abból áll, hogy az angyalok majd megmondják, neki mit kell tennie, és ő csak megteszi, majd megtalálja az igazit, gazdag lesz és boldog. Ugye ezt ma már senki nem veszi igazán komolyan? A mai tudatossági szinten már meg kell érteni, hogy az angyalok nem fogják helyettünk megélni az életünket és ők csodálatos tanítók, segítők és társak, de nem veszik el tőlünk a tapasztalás lehetőségét és felelősségét. Ez az élet a mi utunk, és nem az övéké.

Ők társak ezen az úton, de ahogyan mi nem az ő életüket éljük, ők sem élik meg helyettünk a miénket. Nem fognak olyan választ adni, hogy „A” út a helyes, „B” pedig a helytelen. Mert ennek így nincs értelme, így a kérdező nem részese a párbeszédnek, hanem annak egy alacsonyabb rendű résztevője.

Az angyalok mindig a feltett kérdésre válaszolnak, mert ők tisztelnek minket és partnerként néznek ránk. Akkor válaszolnak, ha kérdezünk, amikor bennünk felmerül az igény a válaszuk meghallgatására. Abban segítenek, hogy rálássunk a problémánkra egy magasabb nézőpontból és ezáltal könnyen feloldjuk azt. Így már egyfajta ajándék minden „probléma”, hiszen továbblépünk általa, nagyobb rálátásunk lesz az életünkre. Nincs megoldhatatlan probléma, nincs reménytelen helyzet, ezt is megtanultam az évek során.

Mindig van kiút, mindig van megoldás, csak meg kell találni, és aki kitartóan keres, az mindig talál valamit, sőt, nem is akármit. Igazi kincsek vannak elrejtve ezen az úton azon bátor vándorok számára, akik kitartóak és megnézik, mi lapul a kövek alatt, nem csak a felszínt karcolgatják tekintetükkel az úton. A valódi tudás, itt is, mint mindenhol, a felszín alatt van. Aki egy picit képes mélyebbre nézni, hihetetlen csodákat találhat, mert az angyalok valóban eszméletlenek. De a felszínes megfigyelő csak keveset láthat belőlük, és akinek nincs kitartása a saját, szent útján, az ne is várjon el valódi eredményeket.


4. Angyali jelenlét során végtelen szeretetben és megnyugvásban van részünk.

Egy magasabb perspektívára hangolódunk rá, tehát mi magunk is megváltozunk azáltal, hogy egy angyali szemszögből kezdjük el látni a dolgainkat. A problémák eltörpülnek, jelentéktelenné válnak. Így a megoldás nagyon gyakran magától kirajzolódik. Lelki problémák tömkelege megoldódhat egy ilyen közvetítés során, hiszen felszabadulunk végre a súlyos terhek alól. Gyakran van sírás is a közvetítésen, nálunk legalábbis előfordul rendszeresen, hiszen nagyon nehéz súlyoktól lehet megszabadulni. Én magam is többször sírtam angyali közvetítés során, néha még akkor is, amikor én közvetítettem, mert annyira meghatódtam. Persze a közönség ezt nem vehette észre, így csak apró jelek mutatkoztak meg. Tehát én magam is hullattam már örömkönnyeket közvetítés alatt.


5. Az angyali üzenetek valódi és egyszerű megoldást adnak a kérdéseinkre.

Van egy sajátos gondolkodásuk az angyali lényeknek. Egy olyan rálátást adnak a problémáinkra, amelynek révén az ember a homlokára csap: „Jé, ez ennyire egyszerű? Tényleg így van, jó ég, hogy lehet, hogy ezt eddig nem láttam?”. Ez egy valódi aha-élmény, és nálunk ez nagyon gyakori. Amikor a Gyógyító Angyali Csoportot kérdezzük párommal személyes ügyeinkben, akkor rendre ledöbbenek már a válaszadás közben, hogy „Jó ég, tényleg ilyen egyszerű a megoldás! Én meg megint mindent agyonbonyolítottam, pedig itt van az orrom előtt a tökéletes válasz!”

Aztán egy idő után megváltozik az ember gondolkodása a dolgokról, mert újra és újra kiderül, hogy „az angyaloknak van igazuk”. Én nagyon kételkedő típus vagyok, így nekem be kellett bizonyítaniuk, hogy valóban igazuk van, és amikor sorra kiderült, hogy igen, jól látták a dolgokat, előre szóltak nekem, hogy mire figyeljek, és valóban igazuk lett, akkor elkezdtem hinni nekik és elkezdtem megbízni bennük. Nem csalódtam, azóta sem, és egyre inkább látom: a dolgok nem úgy vannak, ahogyan azt az én elmém gondolja. Az angyalok nézőpontja sokkal közelebb áll az igazsághoz, mert a valóság rendre őket igazolta vissza. Egy idő után tehát rájöttem: nagyon korlátozott és véges módon gondolkodom a dolgokról, és itt az ideje kitágítani a nézőpontomat. Az angyalokkal való közös munka pedig tökéletes erre.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 24435 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x