Vigyázz, támadnak az energiavámpír kacatok!
Címlap / Ezotéria / Vigyázz, támadnak az energiavámpír kacatok!

Vigyázz, támadnak az energiavámpír kacatok!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-24

Fáradékonyság, levertség, kedvetlenség, szomorúság, lehangoltság, alacsony rezgésszám - ez mind annak a jele, hogy egy energiavámpír tárgy kapott helyet a lakásod valamely szegletében. A felesleges kacatok, tárgyak következtében kialakuló zűrzavar nagy energiablokkokat képes létrehozni életünkben, amelyek teljesen más irányba sodorhatják a sorsunkat.  

Mi blokkolja az energiákat?

Talán furcsának tűnhet, de egy régóta nem használt, törött, esetleg hibás tárgy, vagy eszköz leblokkolhatja a körülöttünk lévő energiák áramlását. A blokk következtében a tiszta, fehér, éltető energia - a feng shuiban "csí"-nek nevezik - nem tudja ellátni teljes egészében funkcióját, azaz nem áramlik megfelelően az adott térben. A tárgyak energiáira rátapadnak a negatívumok, s a nem megfelelő áramlás miatt a tárgy energetikájára tovább fognak rakódni az életünkre és lelkünkre káros energiák.

Ugyanígy működhetnek a kacatok, amelyeket az ágy alá, vagy a szekrény aljába dugtunk azzal a mondattal, hogy "Biztos kell majd még valamihez". Többnyire rossz beidegződés az, hogy ami akciós, azt megvesszük, hogy majd jó lesz valamire. Sokszor több év is eltelhet addig, amíg valóban kelleni fog az adott tárgy. Csak akkor vásároljuk meg, ha valóban szükségünk van rá, a feltorlódó felesleges, úgymond porfogó tárgyak csak rontják az életterünket.Hogyan rontják az életterünket?

Két fő csoportba sorolhatjuk a felesleges tárgyak negatív hatásait. Vannak a fizikális életterünkben is megjelenő hatások, és vannak az olyan esetek, amikor a lélektestünkben jelenik meg a probléma.

A fizikális probléma leginkább akkor adódik, amikor - ahogy már az előbb is említettem - porfogó tárgyakkal, kacatokkal vannak tele a szekrény polcai. Ebben az esetben allergia is kialakulhat, mégpedig porallergia, ami nem túl kellemes betegség, és a porfogók hosszú távon akár asztmás megbetegedés kialakulásához is hozzájárulhatnak.

Azonban nem csak az imént említett típusú tárgyak alakíthatnak ki bajt az életünkben. Mivel blokkot szülnek a térben, és a negatívumok feltorlódnak, így bármely betegséget elő tudják idézni, akár rákos megbetegedések is megjelenhetnek.

A lélektestünkben megjelenő problémák a lelkünkben alakulnak ki. Ez legtöbbször szorongást, félelmet, bizalmatlanságot jelent a körülöttünk lévő személyekkel szemben. Azoknál a személyeknél, ahol blokk van, és nem megfelelően áramlanak az energiák, nagy százalékban alakul ki pánikbetegség, szívritmuszavar (lelki eredetű fajtája), kisebbségi komplexus.

Ha az előbb említett problémák fellépnek a mi életünkben is, fontos, hogy rendet tegyünk életterünkben. Szelektáljuk ki a felesleges tárgyakat, kacatokat!

Miként tegyünk rendet az életünkben?

Vizsgáljuk meg a lakás különböző szögleteiben rejlő tárgyakat, és ami szükségtelen, dobjuk ki, ajándékozzuk el, vagy adjuk el. Fontos, hogy legyünk kicsit szigorúak magunkkal szemben. Amit nem használunk, azt igenis szelektáljuk ki!

A régi bútorokat és ékszereket tisztítsuk meg, törüljük le a port. Ha bármilyen koszos eszközzel találkozunk, azt tegyük rendbe! A fizikai tisztítás mellett használjunk hozzá füstölőt, amely elviszi a nemkívánatos negatív rezgéseket és energiákat. Ezzel párhuzamban tárjuk nagyra az ablakokat, hogy az elhasznált energia és levegő is távozzon a környezetbe, és tisztuljon meg!

 

Érdemes a ruhásszekrényünkben is rendet tenni. Dobjuk ki azokat a ruhákat, amelyeket már két éve nem hordunk, különösen akkor, ha túl szűkek vagy kopottak. A használt ruha vásárlásakor ügyeljünk arra, hogy alaposan tisztítsuk meg, mielőtt hordani kezdenénk.

Kerüljük az olyan helyeket a lakásunkban, ahol azt érezzük, hogy lecsökken az energiánk. Ezeket tértisztítással meg is lehet változtatni. Használjunk a tértisztításhoz csengőt, harangot, kereplőt, vagy dobot, de a tapsolás is megfelelő ahhoz, hogy újra beinduljon az energiaáramlás. Az angyali zene szintén emeli a rezgésszámot, de az éneklés a fent említett hatásokon túl még a szívcsakránkat is megnyitja.

Ha ezeket a lépéseket megtettük, biztosak lehetünk abban, hogy mind a fizikai, mind a lélektestünk állapota javul, közérzetünk, hangulatunk sokkal jobb lesz, mint előtte!

Kép: karlherl / Pixabay
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 19474 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x