Ingyenes nyílt nap a Holistic Health Centerben
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Ingyenes nyílt nap a Holistic Health Centerben

Ingyenes nyílt nap a Holistic Health Centerben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

Gyakorlatias szemléletű holisztikus központ született nemrégiben Holistic Health Center néven. Az alapító és a tanácsadók, oktatók együttes célja, hogy a test-lélek-szellem egységéhez vezető önismereti utakat, gyógymódokat mutassanak a teljességet kereső emberek számára. Jövő szombaton, november 12-én megismerkedhetsz velük és kipróbálhatod módszereiket! 

A holisztikus szemlélet a az embert nagyobb rendszerként vizsgálja és kezeli, mint a nyugati akadémikus orvoslás.  Az embert nem választja külön szervekre és szervrendszerekre, hanem egységként tekint rá. A testet, elmét és a finomfizikai megnyilvánulásokat a környezettel egyetemben nézi. A személyiséget, mint változót tekinti és nem mint rögzült mintát. Arra törekszik, hogy az ember a kondicionáltságokon túljusson, így hozva létre változást.

Ennek az átfogó szemléletnek a jegyében a Holistic Health Centerben több technikát (térképet) nyújtunk ahhoz, hogy a teljességet és boldogságot kereső ember egész-ként élhessen. Valójában azonban az ember mindig önmagát tudja a legjobban meggyógyítani és a legjobban csak ő tudja, mire van szüksége - mi csak a térképet adunk az úthoz, aminek a segítségével mindenki eljuthat Önmagához.


Nyílt nap – 2012. 11. 12. szombat 10-18

A nyílt napon lehetőséged nyílik a tanácsadók, oktatók által használt módszerek kipróbálására és részt vehetsz a jógaórákon, amelyeket fix időpontban tartunk!

Ami közül válogathatsz:

- Bach-virágterápia
- Fülakupunktúra
- Kineziológia
- Kristálytanácsadás
- Shiatsu masszázs
- Spirituális választerápia (A spirituális választerápia tisztításhoz kérlek, jelentkezz be előre: Kolontár Elvira +36 20 207 3955)
- Thai masszázs (Fél órás thai masszázs kezelésekre kérlek, jelentkezz be előre: Balogh Bence 30/400-64-35)

15.30- 16.30 Kezdő Himalája yoga bemutató óra Egry Mártival
A Himalája jóga tradícióban a fő szempont a yoga szellemisége. Olyan gyakorlatokat végzünk, amik a mindennapokat teszik szebbé és jobbá. Tartásjavító elemek és az elménkkel való ismerkedés fő vonulatai a foglalkozásnak. Az óra felépítése az összpontosítással kezdődik és az izületi és mirigy gyakorlatokkal folytatódik, majd ászanákat, relaxációt és légzőgyakorlatokat követve jutunk el a végén a meditációig. Tudatállapotaiddal és tested szentélyével ismerkedhetsz a folyamat során.

16.30 – 18.00 Eszközös Hatha jóga: ászanák és pránajáma Balogh Bencével
 Az órákon a kezdő gyakorlók is megtapasztalhatják a nehezebben kivitelezhető ászanák energetikai hatását. A hangsúly viszont a prevención, az esetleges sérülések elkerülésén van az eszközök miatt (is). Minden alkalommal ráhangolódok a csapatra és a terepet felmérve tartok órát, hiszen fontos, hogy mindenki a neki megfelelő és szintű gyakorlatot tudja élvezni.

Cím: Holistic Health Center
XII. kerület, Márvány u. 38.
Weboldal:  http://www.holistichealthcenter.eu

Kép: FreeDigitalPhotos / Danilo Rizzuti 
 
[ 2203 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x