Varázsolj szerelmet kristályokkal!
Címlap / Ezotéria / Varázsolj szerelmet kristályokkal!

Varázsolj szerelmet kristályokkal!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

A csodálatos gyógyító erejű kristályokkal különféle rituálékat is végezhetünk, saját, személyre szabott szertartásokat alakíthatunk ki. Egy bevált mágia szerelemkeltéshez Telihold idején különösen hatásos!  

A rózsakvarc finom, lágy, nőies energiái különösen alkalmasak a szerelem felkeltésére, a szívünk megnyitására és a hozzánk illő társ bevonzását is elősegíti. Az alábbi kristálymágiához négy rózsakvarcra és egy nagyobb méretű ametisztre lesz szükséged, valamint négy gyertyára. Használhatsz még füstölőt és bármilyen más tárgyat, amely számodra a szerelmet, a boldog párkapcsolatot, a szenvedélyt szimbolizálja.
Szerelmi mágia kristályokkal1. Tedd a kristályokat és négy gyertyatartót egy selyemterítővel letakart asztalra.

Állítsd az egyik kristályt északi irányba, és miközben meggyújtod a lángot, üdvözöld annak az égtájnak a lelkeit. Ugyanígy helyezd el a másik három gyertyát keletre, délre és nyugatra. Kérd meg ezeket a lelkeket, hogy legyenek védelmedre és őrködjenek a biztonságod felett!2. Vedd a rózsakvarc kristályokat a kezedbe, s ülj le az asztallal szemben.


Csukd be a szemedet és hangolódj rá  a kristályokra. Hagyd, hogy az energiájuk a kezeden és a karodon át a szívedbe áramoljon, érezd, ahogy megnyílsz és kitágulsz. Érintsd a kristályokat a szívedhez. A rózsakvarc hatékonyan gyógyítja és tisztítja a szívet, engedd, hogy ez megtörténjen!


3. Mondd hangosan:


„Mágnes vagyok a szerelem számára. Örömmel fogadom a szerelmet a szívemben.” Majd helyezd el a rózsakvarcokat az asztalon lévő ametitszt körül és mondd hangosan: „És az életemben.” Ülj néhány percig csendben, miközben tekintetedet a kristályokra irányítod. Amikor készen állsz rá, hogy befejezd a rituálét, állj fel, fújd el a gyertyákat fordított sorrendben, ezt mondva: „ Küldd el a fényedet és a szeretetedet a világba!” Hagyd a kristályokat az asztalon vagy rakd az ágyad köré.


Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia – Amit a kristályokról tudni érdemes
Alexandra Kiadó 2006
Ez a csodálatosan illusztrált kötet minden részletre kiterjedően mutatja be a kristályok világát.Megismerkedhetünk a
  • kristályok hatásaival;
  • a kristályok keletkezésével;
  • a díszítő kristályokkal;
  • a gyógyító kristályokkal;
  • a kristályok gondozásával;
  • a kristályokkal történő meditációval;
  • a kristályok rendszerével;
  • a kristályformákkal.

A könyvet magyarázó szótár és tárgymutató teszi teljessé.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8820 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x