Kétségből egység
Címlap / Ezotéria / Kétségből egység

Kétségből egység

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Nagyon beszédes a magyar nyelv... Kettő összeolvad és egy lesz belőle... és a kétségeink összeolvadása, feloldása egységhez vezet... Hányszor olvastad vagy hallottad a jótanácsot, hogy türelem, meg bizalom, meg szeretet és hányszor érezted azt, hogy már nem tudsz tovább várni, már felemészt a tudás szomja, a biztosíték iránti vágy, hogy egy kevés megnyugvás legyen az életedben. Hogy legalább egy pillanatra érezd magad újra biztonságban, érzelmileg, szellemileg, fizikailag egyaránt. Ki ne vágyna azokra az áldott pillanatokra, amit az anyaméhben tapasztalt meg, amikor épp nyugalmi állapotban ringott az édes magzatvíz ölelésében...  

A mai kor legegyszerűbb megoldásának az tűnik, hogy, ha nincs azonnali eredmény vagy kihűl a kapcsolat, keresünk mást. Vagy megpróbáljuk a magány okozta sebeket pótcselekvéssel foltozni és takarni, gyakran még önmagunk előtt is, vagy új kalandban, új partnert keresve párnák között keresünk felejtést, esetleg új reménysugarat..

Évekig vagy évtizedekig ringatjuk az illúziót, hogy működik ez nekünk, nem volt rá szükségem igazán, most nincs itt az ideje, majd, ha eljön az idő, mindent megkapok, amire szükségem van.

Bizonyára megvannak azok az élethelyzetek, amikor ez a hozzáállás a helyes, de igen gyakran látom, hogy ezeket a mondatokat húzzuk rá azokra a pillanatokra is, amikor nem néztünk szembe a félelmeinkkel, kétségeinkkel. A spiritualitás helyes használata és életünkbe való integrálása nagyon sok helyzetben tud egy mankót adni az előttünk álló feladatok megoldásához. És sokszor előfordul, hogy a mankó más megoldást javasol, mint amit az egó szeretne. Az alázat elmossa az egó erejét, de életfeladat teljesítéséhez elengedhetetlen... Mégis, akkor mi a megoldás?
 
Ha tudod, merre vezet az út, akkor nagyon nagy áldásban részesültél. Sokan csak ide-oda bolyongnak. Légy hálás az útmutatásért. Aztán vess egy pillantást arra, hogy miért is menekültél a helyzetből. Hogy honnan erednek a kétségeid, lelked mely rétegéből. Figyeld az intelligenciád játékát, amivel meg akarja magyarázni azt, ami létét veszélyezteti. Ne engedd, hogy kétségeid miatt zárd be magad saját celládba. Végy mély levegőt és először ha bizonytalanul is, de tedd rá a kezed a kilincsre. Majd újra mély levegő és nyiss be. És aztán lassan emeld fel a szemed a félelmed, kétséged tárgyára. Ahogy a mély levegő szétterül a tüdődben, úgy kezdd el érezni a szeretet erejét, ami támogatja a küzdelmed. A kétségeken túl az egység ölel át... Figyelj, légy tudatos.. Maradj a jelenben. Most mit érzel? Most mire van szükséged? Mennyire volt reális a kétséged és mennyire volt a fantáziád játéka? Volt-e egyáltalán reális alapja a döntésednek, vagy csak a bőröd mentetted, vagy az egód?
Miért nem éltél a boldogság lehetőségével? Miért kapaszkodsz a régi mintákba? Jó-e az neked, ha gúzsba kötöd magad? Tudod-e egyáltalán, mire van szükséged? Elfogadod-e a segítséget, a szeretetet attól, aki neked igazán számít?
 

  
 
 
Ha egyedül nem megy, kérj segítséget. Mindig jól jön valaki, aki elvárások nélkül támogat az utadon. Nem kell istenként élni ezt az életet, elég, ha boldog, tökéletlen emberként teszed azt... Gyakran egy kellemes beszélgetés, egy leheletfinom érintés segít átlendülni a kétségen és megtapasztalni az egység erejét. És az erő az egységben van. Ha sikerül vállalni magad önmagad előtt, akkor a világ előtt hiteles leszel. Hiteles önmagad előtt, hiteles partner, hiteles szülő, hiteles tanító vagy gyógyító. Mert nem az számít, hogy mennyire jól játszod a szereped, hanem az, hogy mennyire teljesen éled meg azt, amiért idejöttél. Hogy tudtál-e élni a tálentumaiddal, vagy jól elástad őket, nehogy elrabolják tőled.

A szeretet lehetőséget ad neked is, nekem is arra, hogy a kétségeinkért cserébe egységgel ajándékozzon meg. Nyiss be az ajtón, az univerzum támogatása mögötted.. lépj..cselekedj, engedd, hogy megtörténjen...elvárások, kétségek nélkül, csak simán egységben...

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7712 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x