A környezeted rólad szól
Címlap / Ezotéria / A környezeted rólad szól

Lukács Tünde

A környezeted rólad szól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-04

Saját történetem. Pár napja új lakásba költöztem. Sok évig laktam a régiben, és bizony nem volt könnyű elengedni. Furcsa érzés volt az utolsó nap reggel úgy felkelni és elindulni, hogy többet nem jövök ide vissza. Ilyenkor az ember átérzi az "örökre" fogalmát, érzését. Azt, amikor valami visszafordíthatatlan, és tudod, hogy bármi fog történni, ugyanazt már nem csinálhatod, mint eddig.  

Már sosem lesz az életed ugyanolyan, de még nem tudod, mi vár rád. A változás szinte mindig félelmet vált ki. Pedig lehet, hogy sokkal jobbat hoz, mint az eddigi életed.

Ez a költözés egy valamire biztosan megtanított. Arra, hogy a körülöttünk lévő világ, az otthonunk bennünket képez le. Minden apró dolog megmutat valamit lelki folyamatainkból, tudatalatti mintáinkról. Egy barátom szokott beszélni a dinamikus Feng-Shui-ról. Arról, hogy ami körbevesz, ami körülötted látható az mind-mind mutat valamit rólad. Elég bemenni egy idegen lakásba, és máris érezni lehet az ott lakók energiáit. Csak körül kell nézni.

A költözésem nagyon tanulságos eset arra, hogy folyamatosan kapjuk a jeleket, merre kellene indulnunk, mit kellene tennünk. Az új otthonom közepén a régi lakó bútorai, ott maradt holmija állt felhalmozva, letakarva. Hiába próbáltam lépéseket tenni arra, hogy elvigye, nem sikerült. Mivel az utcára nem tehettem ki, néhány napig még el kellett viselnem a „terhet” a szoba közepén. Szó szerint tehernek éltem meg, mert gátolt, akadályozott a munkában, a lakásfelújításban. Ráadásul nagyon rossz energiákat éreztem felőle. A kupacot körbe-körbe járva tudtam csak dolgozni, szinte át kellett verekednem magamat rajta.

Az utolsó hétvégén, mielőtt beköltöztem volna, hirtelen olyan események történtek, amelyek rengeteg kérdést vetettek fel bennem, és nagyon felkavartak. Tudtam, hogy ezt most meg kell oldanom, akkor is, ha nehéz lesz vele szembenézni, és családállítással ránéztünk a problémára. Ez az állítás magyarázat volt nem csak az életem eseményeire, hanem az új lakásban ottmaradt „teherre” is.


  
A családállítás megmutatta, hogy valaki nehéz sorsát cipelem a vállamon. A képviseletemben álló hölgy elmesélte, hogy iszonyúan nehéz teher ez, és a kezei szinte bénák tőle. Az állítás végére teljesen kimerült, és elmondta, már nagyon várta, hogy vége legyen, mert nem bírta erőnléttel. Én pedig valóban nagyon fáradt voltam az utolsó napokban, de nem a munka okozta elfáradást éreztem, hanem valami sokkal nehezebb, súlyosabb fáradtságot.
Sok időbe telt az állítás, és néha azt éreztem, sosem lesz megoldás, akkora a kötődés köztem és a nehéz sorsú ősöm között. Amikor végre sikerült oldani és letenni az átvett nehézségeket, a képviselőm nagyot sóhajtott, mintha egy mázsás súly esett volna le róla.

A „terhem” eltűnt. Másnap a kupacnak a szoba közepén - mintha ott sem lett volna - nyoma sem volt. A lakás energiája pedig megváltozott.

 
 
Visszagondolva az eddigi életemre, tökéletesen megmutatkozott az, amit ez a teher képviselt.
Bármit csináltam, mindenre sokkal több energiát kellett fordítanom, sokkal több munkámba került, mint általában másoknak. Gyakran mondtam azt, hogy nekem mindenért tízszeresen kell megdolgoznom. Így is volt, hiszen nem tudtam élni a saját életemet, csak az életterem peremén, szélén közlekedhettem, és mindenféle akadályon keresztül értem csak el a céljaimat.
Most végre nem csak az új lakásba költözhettem be, hanem a saját életembe is.

Azóta csodálatos dolgok történnek. Még ma is, több év terapeutaként eltöltött idő után mindig rácsodálkozom a „mezőre”, ahol azok a láthatatlan dolgok jelennek meg, amelyekről soha nem lenne tudomásunk, ha nincs a családállítás módszere.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8683 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x