Heti utazó Tarot - Kelyhek hetes
Címlap / Ezotéria / Heti utazó Tarot - Kelyhek hetes

Heti utazó Tarot - Kelyhek hetes

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

A kelyhek hetes minden esetben egy illúziót mutat meg nekünk, ami egyben egy figyelmeztetés is. Intő jel, hogy ugyan nagy terveid vannak, de egy fenékkel, csak egy lovat lehet megülni. Most az a legfontosabb, hogy egy dologra fókuszálj, ellenkező esetben tényleg csak illúziókat fogsz kergetni sikertelenül.  

Az elmúlt hetek eseményei nagyon szépen felvázoltak nekünk egy kellemes, biztonságos és boldog életet. Ennek előszele folyamatosan ott is van a levegőben, viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy hajlamosak vagyunk elbízni magunkat, amire az égiek mindig reagálnak is. Általában egy kitűnő feladat elé állítanak minket, amit nevezhetünk tesztnek is és ha sikeresen lerakjuk a vizsgát, akkor válhatunk céljaink birtokosává.

Ez bizony nem mindig egyszerű, de pont ez benne a feladat, hiszen a valamit valamiért elve így működik. Tennünk kell azért, hogy vágyainkat élhessük és ezt bizony nem osztogatják ingyen. A kelyhek hetes lapja ezért is érkezhetett a hétre, ugyanis rámutat arra a fontos dologra, hogy ugyan több vágynak a képe zakatol a fejedben, ez egészen addig illúzió is marad, amíg egyet nem választasz ki magadnak. Kizárólag egyetlen egy vágy foglalkoztasson most és csak azért az egyért tegyél! Ha az megvan, jöhet a következő. De sajnos több dolog nem megy egyszerre, hiszen mint minden, ez is egy folyamat, ezért egyelőre csak egy dologra fókuszálj!

Ha ez megvan, akkor kezdj el dolgozni álmod megvalósításán, de adj időt magadnak, amíg az megérkezik az életedbe! Türelemre lesz szükséged, aminek viszont jutalma sokkal nagyobb lehet, mint azt most elsőre gondolod. 

 
 
A józan észre és a tisztánlátásodra is nagyobb figyelmet kell szentelned, mert bizony ebben az időszakban és vágyaid megteremtésének folyamatában sokan akarnak majd becsapni. A kártya erre is felszólít, tehát kétszer gondolj meg egy lépést, hogy kivel, mit és hogyan csinálsz! Bár amennyiben gondolataid a helyén vannak, úgy nincs okod az aggodalomra! Egy dolgod van most csupán: minden energiádat egyetlen vágyad megvalósításába fektetni. Utána a gyümölcs leszüretelhető, ahogy a háttérben látszó napsütötte szőlős is erre a csodálatos sorsra jutott.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6211 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x