Angyali üzenet Aduachiel angyaltól!
Címlap / Ezotéria / Angyali üzenet Aduachiel angyaltól!

Angyali üzenet Aduachiel angyaltól!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A már sokszor említett folyamat, amelyben benne vagyunk és kíséri mindennapjainkat, most elérkezett arra a pontra, ahol tisztánlátásra van szükségünk. Egész egyszerűen ne rohanj fejjel a falnak! Kétszer gondolj át egy témát mielőtt cselekszel és azt is a legbölcsebben tedd! Mindehhez a megfelelő sugallatot megkapod Aduachiel angyaltól.  

Leszállt az első köd, amivel megérkezett Aduachiel angyal is közénk a maga kék alapon pulzáló fehér fényében. Neki csupán csak egy feladata van, hogy ezekben az időkben, amikor döntened kell, azt a legmegfelelőbben tedd. Ehhez nyújt segítő kezet és megajándékoz bölcsességével, amit hatalomként nyújt át neked, hogy igazságos tetteket vihess végbe.

 
Ez pusztán abban nyilvánul meg, hogy a saját utadon megjelenő feladatokat úgy tudd elvégezni, ahogy az számodra a legáldásosabb és olyan cselekedeteket vihess végbe, amik előre visznek téged. 
 
Nem véletlenül mondták, hogy a tudás hatalom, ugyanis Aduachiel angyal is ezt a kegyet adja át nekünk ezekben a napokban. Éljünk vele bátran és fogadjuk be ezt az áldást, hogy mielőbb megvalósíthassuk vágyainkat és álmainkat, ami bölcsesség nélkül sajnos kivitelezhetetlen. 
Figyeljünk Aduachiel jelenlétére és ha minden terveink szerint alakul, akkor a folyamat végén egy jelet is fog nekünk maga után hagyni, amit már nagyon sokan meg is tapasztaltak. Ez általában a leglehetetlenebb helyeken feltűnő toll, aminek nem szabadna ptt lenni, de mégis ott van. Ez a jel lesz válasz egy régóta foglalkoztató kérdésedre. Légy éber és nyitott az új dolgokra, hiszen abban rejlik önmegvalósításod kulcsa is! Bölcsen cselekedj!

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3166 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x