Szerdai angyal üzenet Riguel angyaltól
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyal üzenet Riguel angyaltól

Szerdai angyal üzenet Riguel angyaltól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

Bármennyire is hihetetlen, szervezetünk elengedhetetlen mozgásigényére is létezik egy angyal, aki ebben segít minket. Riguel a becses neve, aki szürkéskék pompájában érkezett ma hozzánk mosollyal az arcán, hogy jó kedvre derítsen téged és egy kicsit megmozgasson.  

Az elmúlt napokban fokozottabb stressz érhetett el téged is, ahogyan mindenki mást is. Ez nem csak a levegőben van benne, hanem a folyamatos változás az, aminek ilyen reakciója van. Fogadd el, hogy a nagy dolgok előtt mindig egy kicsit mélyebbre kell ásni, hiszen így értheted meg a körülötted zajló eseményeket is! Utána már kellemes lesz visszagondolni rá, hiszen tudod, hogy ha az akkor nincs, akkor most sem tartasz ott, ahol éppen vagy. 

Riguel angyal azért érkezett ma hozzánk, hogy elfeledtesse veled ezt a sok negatív eseményt és azoknak hatásait. Mindezt úgy teszi, hogy megfogja kezed és táncba hív téged. Engedj felkérésének és a mai estét szenteld a kikapcsolódásra! Most ne a gondok terheljenek le, hanem azon legyen a fókusz, hogy milyen jó lesz majd minden ezután!A tánc sem véletlen, hiszen valóban elveszi a figyelmet a depresszív dolgokról és energiával tölt fel, miközben a zene elvarázsol. De ha nem vagy egy parkett ördöge, még akkor sincsen okod azt mondani, hogy te nem vagy hajlandó riszálni egy másodpercet sem! Mozogj vagy tornázz akkor inkább egy kicsit! Mozgasd meg csontjaidat, nyújts egy kicsit, végezz légzőgyakorlatot és meglátod, hogy utána teljesen más lesz a közérzeted.

Ezt mondjuk napi szinten sem árt csinálni, de ha nem képezik ezen folyamatok az életed szerves részeit, akkor sincs probléma! De legalább ma csináld! Nem kell megszakadnod, de minimum 5 percet szánj a testedre! Közben gondolj Riguel angyal áldó képességére és arra, hogyha ezt megteszed és ezáltal elengeded a felgyülemlett stresszt, akkor holnap új emberként vághatsz neki az életnek!

 
 
Az este folyamán még egy gyertyát is gyújthatsz Riguel angyalnak és bátran megkérheted őt, hogy a benned lévő felgyülemlett dolgoktól szabadítson meg téged. Mindezt magadért tudod megtenni, ne legyen benned akadály, hiszen saját magadról van szó! Tegyél magadért egy kicsit! Hiszen tudod: "Segíts magadon és az Isten is megsegít!"

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2020 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x