Szerdai angyal üzenet Nithael angyaltól
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyal üzenet Nithael angyaltól

Szerdai angyal üzenet Nithael angyaltól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Az elmúlt hetekben ellátogattak hozzánk a szerelem, a szexualitás, a bőség, a termékenység és az új kezdetek angyalai. Micsoda "véletlen", hogy ma (ráadásul éppen teliholdkor) érkezett Nithael angyal közénk, aki az elmúlt heteket megtámogatva biztosít minket a szerencséről, a sikerről és a boldogságról.  

Nem tudom észrevetted e, de ha körbe nézel egy kicsit magad körül és legfőképpen magadban, akkor azt veszed észre, hogy valami változásban vagy benne. Ez először furcsa lehet és az is elképzelhető, hogy fájdalmas felismerésekkel jár. Viszont ez a szokatlan állapot azt jelenti - amit már szeptember elejétől mondanak és mutatnak nekünk az égiek - hogy egy új életszakaszba léptél
 
Teljesen mindegy volt, hogy tarot, rúna, angyal vagy horoszkóp, ha összeveted őket, mindegyikben ugyanazt a választ lelheted meg. Új ember lettél vagy éppen most válsz azzá. Az biztos, hogy egy folyamatban vagyunk benne, ami gyökeres változásokat jelez és kivétel nélkül mindenkit érint.

 
Mi sem egyszerűbb az egész történetben, mint átengedni magunknak ezt a fantasztikus csodát és érezni, ahogyan életünk napról-napra halad előre úgy, ahogyan az nekünk a legjobb. Ne bonyolítsd túl a saját életed! Mindent úgy alakíts magad körül és cselekedj meg, ahogy szerinted az természetes! 
 
Éppen ezért alakul minden úgy az életedben, amit nem tudsz majd megmagyarázni. Nem is kell, hiszen a szerencse a mai teliholddal beköszön az életedbe Nithael angyal által. Sikert és boldogságot ad neked, ezért a köszönet mellet egy gyertyával is kedveskedhetsz neki.
Nithael színe a sárga, ezért ha sárga gyertyát gyújtasz neki, biztosra veheted, hogy tudni fogja kihez és hova menjen el és kit ajándékozzon meg bőségével. Maradj most is a gyertya közelében és várd meg, amíg leég! Az elfújt gyertya a lehetőségeket is elfújja, de ha ott maradsz a láng mellett, akkor alkalmad lehet megérezni Nithael közelségét és belélegezni az illatát. Ennyit igazán megtehetsz magadért, a sikeredért és a boldogságodért!

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4648 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x