Szerdai angyal üzenet Hanael angyaltól
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyal üzenet Hanael angyaltól

Szerdai angyal üzenet Hanael angyaltól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Hanael angyal az egyik legfontosabb angyal, aki a spiritualitással kapcsolatos folyamatokat felügyeli. Az életben mindent, mi ehhez a témához kapcsolódik, azt mesterien képes irányítani. Tehát azt is mondhatjuk, hogy az élet angyala és mindig akkor érkezik, amikor valami sorsszerűen kell, hogy megtörténjen.  

Gyönyörűen süt országszerte a nap, aminek fénye megcsillan egy lila burkon valahol a te látóhatárodban is. Nem káprázik a szemed és még csak bolond sem vagy. Ez bizony Hanael angyal jelenlétét jelenti, ez az, amit megtapasztaltál.

Bizonyára az életedben most sok olyan dolog történik, amire nem nagyon tudod megadni az ésszerű választ. Az is lehet, hogy ezek a dolgok olykor bosszantanak vagy éppen a tehetetlen düh állapotában toporogsz kiszolgáltatottan. Nos ezeknek mind-mind megvan a maguk jelentőségei és minden, mit most megtapasztaltál az kizárólag csakis érted történt és történik.Hanael azért jött el éppen ma hozzánk, hogy ezeket a dolgokat a szemed előtt letisztítsa és meglásd, hogy a rossz dolgokban mi a jó. Hogy végre egy új szemszögből tudj tekinteni a történésekre, hogy végre megváltoztasd az életedben azt, amit már régen meg kellett volna.

Minden ami az életedben ebben a pillanatban zajlik, az a Sors, a Karma szerint történik. Hanael éppen ezt nagyítja fel neked és megmutatja, hogy mindig azt kapod, amit te is adsz. Tehát az aktuális helyzetedben emlékezz vissza arra a pontra, hogy mikor volt az életedben egy olyan momentum, amikor ugyanazt mondtad, gondoltad vagy cselekedted, ami éppen veled jelenleg is megtörténik. A felismerés a legmegfelelőbb orvosság, ami által egy csettintésre képes vagy megváltoztatni mindazt, ami most van.

 
 
Ne is késlekedj tovább! Tedd azt, amit a szíved diktál, jó eséllyel Hanael angyal lesz, aki most megsúgja neked, hogy számodra merre lesz a helyes irány. Hallgass rá és ösztöneidre, hogy kinyithasd új életedet ajtaját, hogy beléphess rajta és azt az életet éld, ami számodra a legáldásosabb!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5684 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x