Szerdai angyal üzenet Rethiel angyaltól
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyal üzenet Rethiel angyaltól

Szerdai angyal üzenet Rethiel angyaltól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Rethiel angyal a termőföldekért és a mezőgazdaságért felelős angyal. Joggal kérdezhetnénk, hogy eltévedt a ködben vagy miért éppen most érkezett? A választ már most is tudod...  

Ha emlékszel még a tegnapi Tarot kártya üzenetére, akkor tudod, hogy a Csillag egy új jövő lehetőségét kínálja fel neked. Teljesen logikus tehát, hogy ennek a lehetőségnek a megtámogatását Rethiel angyal képviseli. Nem kell feltétlenül szó szerint érteni állandóan az angyalok feladatait, hiszen rendben van, hogy Rethiel a mezőgazdasághoz ért, de gondoljuk csak túl egy kicsit a szituációt!

Egy jó gazda feladatai közé tartozik az is, hogy az elvetett magot gondozza és el lássa azokkal a szükséges tápanyagokkal, aminek hatására növekedésnek indulnak majd a csírák. Pontosan ezt a folyamatot fogja Rethiel nálad is beindítani, ha te is akarod persze és változtatni akarsz az életeden. A Csillag kártya tegnap tökéletesen szemléltette veled, hogy pontosan annyit kapsz az élettől, amennyit te is belepakoltál saját előrelépésed érdekében, vagyis ki mint vet, úgy arat! Viszont most minden lehetőséged megvan arra, hogy elindulj az úton, ha eddig ezt nem tetted meg és megvalósítsd álmaidat. Duplán is támogatva vagy!

 
 
Ha úgy érzed mégis biztosra szeretnél menni és mégis érezni akarod a támogatás áldását, akkor ma este gyújts meg egy sárga gyertyát és miközben le ég, gondold végig milyen életet szánsz saját magadnak! A gyertya lesz a mag, Rethiel pedig a jó gazda, aki a legjobb talajba fogja bevetni azt. Szólj hozzá bátran és kérj tőle segítséget, a válasz nem fog váratni magára!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3104 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x