Heti Tarot - Érmék apródja
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot - Érmék apródja

Heti Tarot - Érmék apródja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

Új kezdeteink most már megmutatják magukat. Minden törekvésünk eredményesen nyilvánul meg. Tartsd nyitva a szemed, mert valami nagy dolognak lehetsz részese ezen a héten!  

A december új lehetőségekkel kezdődik, amiket érdemes lesz kihasználni. Érdemes belevágni valami újba is és azt lelkiismeretesen végig is vinni a célig. Meghálálja magát a törekvésünk, ugyanis az Érmék apródja egy konkrét javaslattal látogatott meg minket.

Olyan lehetőségről van szó, amellyel könnyű szerrel kereshetünk pénzt, ami nem is jön rosszul a karácsony előtti készülődésben, várakozásban. 
Teljesen mindegy, hogy év végi bónusz a munkáltatótól, váratlanul felhasználható plusz kamat a banktól, vagy talált pénz az utcán. Járj nyitott szemmel, hiszen az Univerzum most válaszol kéréseidre és megadja azt, ami már egy ideje mozgat. Ha ez éppen a pénz - márpedig nagyon úgy néz ki, hogy arról van most szó - akkor fogadd el és használd bölcsen!

 
 
Az érmék apródja még arra is felhívja a figyelmet, hogy ha eddig kerested a nagy ő-t és még mindig kitartó vagy, akkor hamarosan meg is jelenik az életedben. Lehet, hogy már a hét folyamán megtörténik az áttörés? Ez bizony csak rajtad múlik, de ha otthon ücsörögsz, akkor ez a vonat is elmehet.

Légy résen és azonnal cselekedj, amint lehetőséged adódik!
 
 
[ 5119 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x