Haldokló hajléktalanból a remény angyala
Címlap / Ezotéria / Haldokló hajléktalanból a remény angyala

Haldokló hajléktalanból a remény angyala

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-01

Nehezen találni Anaméénál inspirálóbb történetet. Ma már senki sem mondaná meg róla, hogy valaha annyi embert próbáló nehézséggel küzdött meg, ami legtöbbünknek tucatnyi emberéletre is sok lenne. Az a nő, akinek arra is alig volt esélye, hogy a felnőttkort megérje, ma már ragyog, és sugárzik róla az egészség és a boldogság  

De ki is Anamé?
 
Maga Anamé már gyerekként rengeteg vele született és gyógyíthatatlan betegséggel küzdött: koraszülöttként, másfél kilóval született, súlyos gerincdeformitással és csípőficammal. Hamarosan asztmás is lett, vérző vastagbélgyulladással, veseelégtelenséggel és autoimmun betegséggel. A helyzet csak rosszabb lett, mikor mindehhez később magas vérnyomás, ciszták és miómák társultak. Gyakorlatilag nem volt olyan szerve, ami egészséges lett volna. Az állapota folyamatosan romlott, 20 éves korára majdnem vakon tolókocsiba került, és egy gép tartotta életben.
 

 
Ha ez nem lett volna elég, Anamé ráadásul bántalmazó családban nőtt fel, és egész gyermek- és fiatalkorát a lelki és fizikai nehézségek egymást súlyosbító spiráljában élte le. 18 évesen kézbe vette a sorsát, és Budapestre költözött, hogy a Buddhista Főiskolára járhasson. Mivel sem pénze, sem támogatója nem volt, az első pár hónapot a veseelégtelenség végstádiumában hajléktalanként töltötte. Az orvosok ekkora már lemondtak róla, és nem volt senki, aki segítsen.
 
Anamé viszont nem adta fel, és milyen jól tette!
 
Valami azt súgta neki, lehet még más az élete. Kísérletezni kezdett magán, és saját testén térképezte fel az energiaáramlás szabályait. Így született még később az Anamé Program, mely maga a nagybetűs Remény. A gyakorlatoknak köszönhetően Anamé elkezdett jobban lenni, gyógyulni, ráadásul közben az élete is fokozatosan átalakult. Az egészség mellett rátalált a boldog családi életre, a békére és a teljességre, és azt mondja, senkivel sem cserélne.

 
Ma már egyetlen dolog érdekli csupán: hogy a módszere segítségével minél többeknek segíthessen. Lelkes csapatával két budapesti iskolájukban minden nap tartanak órákat, és folyamatosan járják Magyarországot és Európát is. De nem állnak meg: idén megnyitják a harmadik Anamé Központot Los Angelesben. Anamét a munkájáért az Oxford Enciklopédia beválasztotta az első magyar kiadásába.
 
Hosszú volt az idáig vezető út, és közel sem könnyű. De hogy megérte-e? Csak rá kell nézni Anaméra, és a válasz egyértelmű.
 
Anamé történetének igazi különlegessége, hogy nem kivételes. Őt követve az elmúlt 25 évben számtalan embernek sikerült hozzá hasonlóan rácáfolnia a statisztikákra, és átírnia a sorsát. Ez a módszer nem ismer lehetetlent. 

 
 
Anamé története arra tanít, hogy bármilyenek legyenek is a terheink, a hátterünk, a körülményeink, valójában nem vagyunk áldozatok. A megoldás a saját kezünkben van, a kérdés csak az, készek vagyunk-e igazán küzdeni a boldogságunkért. Nekünk könnyű, a tökéletes eszközt ő már kidolgozta, nekünk „csak” utána kell csinálni. A gyakorlás mellett ebben segítenek az energetizált kristályaik, csakravizeik, és meditációs CD-ik is. Érdemes megnézni a visszajelzéseket a Youtube-csatornájukon!
 
 
Anamé önéletrajzi könyve, a Karmakiller, valamint a módszerről szóló Csakra program című könyv megvásárolható az Anamé Központokban, illetve megrendelhető az anameprogramonlineshop@gmail.com címükön.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 19387 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x