Heti tarot: A siker hete áll előttünk!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot: A siker hete áll előttünk!

Heti tarot: A siker hete áll előttünk!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

Az előttünk álló hétre egy egyiptomi Tarot kártyacsomagot hívtam segítségül, hogy megtudhassuk, mit üzennek számunkra az Égiek. Az eredmény - nagy örömünkre - meglehetősen pozitív.  

Az Érmék9-es, az Érmék7-es és a Kelyhek6-os szerint sikeres időszakra számíthatunk.

A héten érdemes anyagi dolgokkal törődni. Munkádban, karrieredben, vállalkozásodban jól haladhatsz. Élvezed a munkafolyamatot és a kívánt sikert is elérheted, noha lehet, hogy nem olyan hamar, mint ahogyan azt szeretnéd. Az eredmény már úton van, de lehet, hogy még nem látható. Nem érdemes siettetni.

Ehelyett szánj némi időt a pihenésre, feltöltődésre is. Az elkövetkezendő napokban visszatérhetnek a múlt nosztalgikus emlékei. Gondolkozz el azon, mi az, amit nem tudtál még elengedni! Egy rég nem látott ismerős, a múltból egy személy is felbukkanhat.

Érdemes végignézni a lakásodban, hogy melyek azok a tárgyak, amik a múltra emlékeztetnek. Ha még nálad vannak az exed dolgai, javaslom, add vissza neki vagy dobd ki, mert csak feleslegesen kötik le az energiát. (A kora tavaszi időszak különösen alkalmas a selejtezésre, nagytakarítására.)

Az elengedés érzelmi szinten a legnehezebb
. Végezz elengedő meditációt, vagy a hitrendszerednek megfelelő szertartást. Ha egyedül nem boldogulsz, kérd szakértő segítségét!


KaLily – BMR-es szemléletű veszteségfeldolgozás, számmisztika, tarot, önismeret: kalily.webnode.hu
facebook.com/kalilyspiritualisstudio

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2073 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x