Heti tarot: A választás hete
Címlap / Ezotéria / Heti tarot: A választás hete

Grace

Heti tarot: A választás hete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Ma egy egyiptomi tarotkártyapaklit hívtam segítségül, hogy bepillanthassunk abba, mit tartogat számunkra az előttünk álló hét.  Anyagi síkon jó kereskedelmi lehetőségek adódnak. (Erre utal a Kelyhek Királya.) A vállalkozások plusz bevételre számíthatnak. Érdemes elgondolkodni azon, van-e valamid, amit már régen el szeretnél adni? Ha igen, tedd fel őket egy internetes adásvételi csoportba! Az is lehet, hogy kedvező áron tudsz valamit megvenni, amire vágysz. Pénzügyek terén mindenképen kedvező napokra számíthatunk.

Lelki síkra két lapot kaptunk. A Kelyhek Királyának jelentése, hogy valamilyen hírre, üzenetre számíthatsz. A Botok Királya utazással, esetleg külfölddel kapcsolatos dologra utal. Feltehetően külföldről érkezik egy hír, ami megérint sokatokat.

Szellemi téren a Kelyhek 7-es a bőség zavarára utal. Számos kínálkozó lehetőség közül nem tudunk választani. Ez nem is csoda, hiszen jelenleg rengeteg vallási és ezoterikus, spirituális irányzat létezik. Sokan csapongnak az irányzatok között, mások pedig egyszerre próbálkoznak több úttal. A lap üzenete, hogy eljött a választás ideje. Légy tárgyilagos, hallgass a józan eszedre, és köteleződj el valamelyik mellett!

KaLily – BMR-es szemléletű veszteségfeldolgozás, számmisztika, tarot, önismeret: 
kalily.webnode.hu
facebook.com/kalilyspiritualisstudio

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2985 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x