Mit tegyek, ha nem sikerül semmi?
Címlap / Ezotéria / Mit tegyek, ha nem sikerül semmi?

Lukács Tünde

Mit tegyek, ha nem sikerül semmi?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-29

2020 hatalmas energiákkal és káosszal köszöntött be, egyéni szinten is és a világban is. Soha nem volt még ennyi kérdés, kétkedés a jövővel kapcsolatban, mint most. Sokan ide-oda kapkodnak, mert csúszik ki a talaj a lábuk alól. A kapkodás persze még inkább összekuszálja a dolgokat. Pedig semmi más nem történik, csak minden a helyére kerül.  

A legtöbben, amikor krízis van, a külvilágot próbálják meg megváltoztatni. Ha elveszítjük az állásunkat, gyorsan keresünk „valamit” helyette, mert kell a pénz. Pedig lehet, hogy éppen ideje lenne elgondolkodni azon, mi az a munka, amit szívünk szerint végeznénk.

Ha megromlott a párkapcsolat, gyorsan felmegyünk egy társkeresőre, mert rossz egyedül. Pedig lehet, hogy éppen az egyedüllét kellene ahhoz, hogy megtaláljuk önmagunkat. Ha úgy megyünk bele a következő kapcsolatba, ahogyan a másikból kijöttünk, nem sok jóra számíthatunk.

Ha gond van az egészségünkkel, gyorsan beszedjük a gyógyszert, amit felírt az orvos, mert nem lehetünk betegek, mielőbb vissza kell térni a mókuskerékbe. A gyógyszer azonban csak a tüneteket szünteti meg jó esetben, a kiváltó okot nem. Aztán hamarosan jön ismét egy tünet, egy betegség.


Mi lenne a célravezető? Az, hogy nem a külvilágban keressük a megoldást, hanem önmagunkban.

Az elménk 2 részből áll. Van egy tudatos része, és egy tudatalatti. A tudatalatti azért van a tudat alatt, mert nem tudunk róla, hogy mit tartalmaz. A tudatalatti részben vannak az elfojtásaink, gátló hitrendszereink, mintáink, és minden, amivel nem szeretnénk foglalkozni, amit a szőnyeg alá söpörtünk. Az elme tudatos része 5%, a tudatalatti része pedig 95 %-a az egésznek. Vagyis, amikor szeretnénk megvalósítani egy álmunkat, ez az 5% és a 95% fog harcolni egymással. Ez pedig így néz ki:

Szeretnénk egy boldog párkapcsolatot, szerelmet. Ezt mondja a tudatos elménk. A tudatalattinak pedig ez a véleménye a szándékunkról: „A férfiak mind egyformák, csak „azt” akarják. Ha közel engedek valakit, akkor sérülni fogok, úgy, mint legutóbb. A szerelem fájdalommal jár, stb” Ezek a hitrendszerek a gyermekkor és a korábbi kapcsolatok termékei. Míg a tudatalatti 95%-ban ezek a minták, hitrendszerek szerint működik, esélyünk sincs boldog párkapcsolatot kialakítani. Ha valaki be is lép az életünkbe, szinte biztos, hogy valamivel „elüldözzük”.

Ha a pénzügyi helyzetünkön szeretnénk javítani, a tudatos elme azt mondja: „Több pénzt szeretnék!” Ellenben a tudatalatti elmében ez a program fut: „Sok pénzt nem lehet tisztességesen keresni. A pénzért verítékkel kell megdolgozni. A gazdag emberek közt nincsen becsületes. A pénz a sátántól való, stb” Amíg a tudatalattiban ezek a hitrendszerek kötődnek a pénzhez, soha nem lesz annyi, amennyit szeretnél.

Lehet, hogy te is emlékszel gyermekkorodból arra, hogy a szüleid, nagyszüleid hogyan álltak hozzá a bőség vagy a szerelem témájához. Volt olyan hölgy, akinek az édesanyja azt mondta, hogy a szexualitás egy szükséges rossz, amit a nőnek muszáj elviselnie. A hölgy természetesen soha, senkivel nem élvezte a szexuális életet, mert a tudatalattijában ez a program futott.

 

Egy férfi azért nem tudott anyagi bőséget teremteni, mert azt hallotta az édesapjától gyermekkorában, hogy az ő családjuk „proli” család, akinek nem jár a vagyon. A férfi bármennyit dolgozott, éppen hogy meg tudott élni a családjával.

Amíg a külvilágban akarsz létrehozni gyorsan változtatást, addig mindig akadályok fognak megteremtődni, mert a tudatalattid megteremti. Átütő változást az hoz, ha feltárod azokat a blokkokat, gyermekkori mintákat, hitrendszereket, traumákat, amelyek miatt a jelenlegi helyzeted kialakult. Ebben segít a családállítás, a Théta Healing és a Soulwork.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2690 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x