Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Ezotéria
Szexmágia gyertyákkal és talizmánokkal

Hogyan idézzük meg a számunkra megfelelő szeretőt? Hogyan csábítsuk el? Hogyan találjuk meg a sok között, hogyan vegyük észre a Nagy Őt? 5+1 mágikus praktika a jobb, teljesebb szex és szerető megtalálásához!


Cigány átok - az évezredes, rettegett titok!

A cigány átoknak erős a híre, sok mítosz és titok övezi. Félnek a szájukra venni. Akik egyáltalán nem babonásak, azok is úgy vélik, a cigány átok az komoly dolog!


Alkoss, hogy fejlődjön a lelked!

Alkotni valamit saját kedvünkre, legyen az akármi, ami egy időre leköti a figyelmünket, amikor semmi mással nem foglalkozunk, csakis azzal, mindenre orvosság. A kreativitásunkon keresztül közelebb kerülünk Istenhez, legbelsőbb önmagunkhoz. Úgy vagyunk közben jelen, hogy nem vagyunk jelen. Vagyis ez az ideális állapot, ha egy dologra fókuszálunk.
A 3 legfontosabb ásvány és felszentelésük rontás ellen

Sok tévhit kerint a rontást elnyelő, és a rontást visszapattintó ásványokról, sajnos van, amelyik megköti a rossz erőket, mégis rontásűzőnek hirdetik. A rontás ellen ható féldrágakövek felszentelése sem mindegy. Itt van a három legfontosabb olyan nemes kő /ásvány, amit tarts magadnál, hogy a rontás elkerüljön. Milyen formában? Elárulom!


Álmomban hol jártam? Állattal álmodtam! Mit jelenthet?

Életed majdnem harmadát alvással töltöd, és ilyenkor többnyire álmodsz is valamit. Mondd csak, álmodtál mostanában valamilyen állattal? Harapós kutyával, varangyos békával vagy egy szelíd őzikével?


Adj egy ötöst! - Az ötös év numerológiája (számmisztikája)

Te hányas vagy? A személyes év számításakor csak a születési hónapunk és a születésünk napja számít, plusz az adott évszám, amit írunk. Az idei év azoban általában is ötös energia, hiszen 2021 számjegyenként összeadva 5-öt eredményez.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x