Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Ezotéria
Mire jó a gyűlölködés?

A gyűlölködés időről-időre feltűnik az emberiség történelmének porondján. A mindenkori társadalmat megosztja a külső csoport tagjaihoz való viszonyulás kérdése. Különböző kulturális normák, egyéni tapasztalatok, szociálpszichológiai törvényszerűségek lépnek ilyenkor működésbe. Mi határozza meg az attitűdünket? Mi jelenthet megoldást a gyűlölködésre?


Mi van ma, mi van ma? Piros pünkösd napja!

Mit ünneplünk pünkösdkor? A keresztény hagyomány szerint Jézus a feltámadása utáni negyvenedik napon tért vissza a mennybe. Az apostolokat kérte, hogy maradjanak együtt, és várják a Szentlelket, Isten küldöttjét, mert el fog jönni. A feltámadás után ötven nappal eljött a Szentlélek, az apostolok a nép elé álltak, és Krisztust hirdették.


Meddig tart a pünkösdi királyság?

Vajon meddig tart? Mit ünnepeltek a régiek pünkösdkor? Egy ősi tavaszünnepről van szó, amit később a keresztények a szentlélek eljövetelének napjaként tiszteltek.
Pihenj, ébredj, Pünkösd!

Pünkösd sokak számára mára nem jelent többet egy hosszú hétvégénél. Mások visszanyúlva a régi hagyományokhoz ünneplik még ezt a két fontos napot, a spirituális úton járók pedig egyenesen várják, hiszen rendkívüli energiák szabadulnak fel ilyenkor.


Valódi személyiségünk: Mi az aszcendensed a védikus horoszkópban?

A nyugati asztrológiában leggyakrabban a napjegynek tulajdonítanak jelentőséget, de igazából az aszcendens, a születés pillanatában felkelő jegy írja le a legpontosabban a személyiséget.


Bagolydivat és feng shui

Apró bagolyfigurákat elhelyezni a "bölcsesség" területen régi feng shui hagyomány, de nem csak itt lehetnek hasznunkra. Mind a kilenc életterületen szerepet kaphatnak, sőt, ruhán, cipőn, táskán és lakberendezésben egyaránt menő a bagoly.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x