Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Ezotéria

Rendezvénynaptár
Élni jöttünk - nem küzdeni

Küzdünk a betegség ellen, küzdünk a békéért, csak, hogy küzdhessünk valamiért… Nem hiszem, hogy azért születtünk a Földre, hogy folyamatosan kivont karddal, csatasorba kelljen állnunk. Nem hiszek abban, hogy mindig találnunk kell valamit, ami ellen, vagy amiért harcoljunk.


Reinkarnációs utazás előző életekbe

A materialista gondolkodású emberek talán meghökkennek ezen a címen: reinkarnációs utazás. Fölteszik magukban a kérdést, van-e valami, ami megmarad belőlünk a halálunk után? A hívő emberek erre azt válaszolják: igen, a szellem, amely öröktől fogva teremtetett.


Parapszichológia vagy pszichológiai para?

A tudományos-technikai fejlődésnek köszönhetően ma már a "normális" jelenségek körébe tartozik a telekommunikáció vagy az űrrepülés. Még ma is vannak azonban olyan titokzatos rejtélyek, amelyeket babonaságnak tartunk, pusztán azért, mert nem ismerjük a működésüket. ESP és parapszichológia - hogyan működnek?


Három tuti Valentin-napi szerelmi varázslat

Az ismert mágus, parapszichológus, Lénárt Évi most három olyan varázslatot mutat, amely a szerelem bevonzásában segíthet nekünk.


Szerinted hol tartasz most? - Az asztrális világ hét szintje

A szellemi szférákban is léteznek különféle hierarchiák, csakúgy, mint a földi életünkben. Ezek azonban a lelkek fejlettségi fokát jelentik - nézd meg, Te hol tartasz spirituális szemszögből!


Minden hiba kijavítható!

Elő a korrektort, és kész. Fizikailag, virtuálisan és mentálisan. Nincs olyan hiba, ami ne lenne helyrehozható, csak tudni kell, hogy mihez nyúljunk, mi legyen a varázsszó, és ez a varázsszó hogy használható.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x