Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Ezotéria
Szent Iván éj - égjen a szerelem tüze!

Varázslatos éjszaka, amikor minden - és mindennek az ellenkezője is - megtörténhet. Ég a tűz, forró a hangulat, átsétálunk, vagy áturunk a tűz felett. De vajon mi ennek a napnak a hagyománya?


Jóslások és varázslatok Szent Iván éjjelére

Szent Iván szokásrendszere a kereszténység terjedésével kissé háttérbe került. Ennek ellenére máig az egyik legfontosabb ünnep. Mit ígér Neked az év e különleges, energiákban gazdag napja?


Mely csillagjegyek a legsikeresebbek a pókerben?

Az asztrológia nagyon pontos tudomány. Bár sokan kételkednek állandóságában és pontosságában, az idő bebizonyította mindazon állítások helyességét, amelyeket az asztrológia mindennapi életünk érvényes részeként ismert el. A mindennapjaink másik nélkülözhetetlen része a fogadás és a szerencsejátékok. Szinte alig akad olyan ember, aki életében legalább egyszer ne lépett volna be egy fogadóirodába vagy kaszinóba.
Mi a kedvenc szined? - Nézd meg itt, mit jelent!

Mit jelent a kedvenc színed? A színeknek ugyanis fontos szimbolikájuk van, s ha a megfelelő színt a megfelelő kristályoddal párosítod, akkor pozitív hatása erősödik!


Kedves Jósom, fogok-e még férfit ölelni? - a miszticizmus vámszedői

Kóklerek. "Levevő Kft." - mondják a kabarétréfában a másokat becsapó vállalkozóra. A jósok, kártyavetők, szerelmi kötözők és oldozók-bogozók között számos ilyen károkozó személy található. Mondják, amit hallani szeretnél, és te lelkesen perkálsz nekik.


Ezt árulja el rólad az orrod formája! 7 orrtípus 7 személyiség

Pasizás? Csajozás? Üzletkötés? Emberismeret! Minden helyzetben segít, ha ismered az orrformákat! Ránézel, és azonnal tudod, hogy kivel is állsz szemben! Sőt, ha a tükörbe nézel, akkor is kiderülhet rólad, hogy milyen személyiségjegyek uralják az arcodat! Az orrod ugyanis az arcod ura! Az arcdiagnosztika ősi tudománya segítségedre lesz, ha ezt az egyszerű 7 jelet megjegyzed. Vajon az orrplasztika személyiség változással is jár? A kérdésre választ találsz a cikkben!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x