HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-19
Ezotéria

Kik is az indigók valójában?

Az utóbbi évek népszerű témája volt az indigó generáció. A legtöbben valami különleges, angyalian békés teremtéseknek tartják őket. Ennek ellenére kevesen tudják, kik is ők valójában.


Mi  a babád csillagjegye? Eláruljuk, hogyan viselkedik!

Minden szülőnek a gyermeke a szeme fénye. Éppen ezért szeretné a picinek a lejobbat adni. Tény, hogy már ilyen kiskorban is önálló egyéniséek. Eláruluk, hogy melyik csillajegyű baba, hogyan viselkedik, továbbá azt, mik az erősségeik.


10 jel, hogy ő a te ikerlángod

Az ikerláng azt jelenti, hogy van egy tükörlelked, ami pontosan olyan, mint a tiéd. Ha újra egyesültök, mennyei boldogság vár rátok. Tehát a lelked másik fele, akitől a születési pillanatodtól elszakított a földi élet, azaz a lelketek külön vált, de valójába egy lelket alkottok.


Milyen otthon való Neked? Magyar térrendezés horoszkóp

Valami zavar az éterben? Nyugodt légkört teremtenél otthon? Más színekre vágysz? Az égtájak dinamikája, a tér mechanikája. A családi fészek, lakásod, várad, birodalmad tökéletes berendezése. Tippek, trükkök csillagjegyed szerint!


Földangyal vagy? Lehetséges! Derítsd ki! - Ezoterikus angyalteszt képekkel!

Doreen Virtue angyalfelismerő tesztjéből rájöhetsz, hogy testet öltött angyal, elementál vagy csillagember vagy akinek előző életei nem a földön telt. De lehet, hogy lélekváltó vagy bölcs lélek lakozik benned, aki nagy tudású varázsló, főpap, főpapnő vagy boszorkány, aki Isteni küldetéssel van a Földön! Használd a képeket a felismeréshez!


Heti Tarot, a döntés hete előtt állunk

A Tarot kártya egy hihetetlenül precíz sorselelemző módszer. Nem csak az egyének, de a tömegek életére is rá lehet vele kérdezni. KaLily mai Tarot üzenete szerint a következő héten fontos döntést kell hoznunk. Azt is elárulja, hogy miben.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x