Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Ezotéria
A spirituális út

Az önismeret és a spiritualitás felé fordulók a legtöbb esetben beleesnek ezekbe a tipikus csapdákba: a különféle szerepekkel való azonosulás és a lemondás révén várt fejlődés útvesztőibe. Hogyan kerülhetők el ezek a KvantumTükör szerint?


Melyik a kedvenc virágod? Tavaszi partner-jósda!

A kedvenc virágod beszél egyéniségedről, utal cselekedeteidre és megmutatja, milyen partner illik hozzád. Kedvesed valószínűleg hasonló virágot kedvel, mint te, de fontos, hogy szeresse annak illatát, ami számodra kellemes. A virágok illatuk, színük és formájuk által segítenek megismerni a világot és önmagad.


Mit ünneplünk pünkösdkor?

A pünkösd egy zsidó vallásból átemelt ünnep, amely az eredeti jelentése helyett immár a megvilágosodást ünnepli. Jézus mennybemenetele után, ezen a napon áradt ki a szentlélek az emberekre, amelyet gyakran egy fehér galamb szimbolizál. Emellett pedig sokféle érdekes népszokás és hagyomány is alakult az ünnep köré.


5 tipikus feng shui tévhit Halász Alexandrától, amit ne kövess el!

Energiarabló tévhitek, amit a feng shuiban magukat jártasnak gondolók gyakran elkövetnek. Sokan azt gondolják, hogy egy kilógatott kristály, szélcsengő, vagy egy szerencsétlen körülmények között tartott aranyhal megoldja a problémákat. Tévednek. A problémákat ugyanis neked magadnak kell megoldanod! Halász Alexandra cikke.


Numeroszkóp: Egyéniségünk a nevünkben - próbáld ki!

A numerológia, akárcsak az asztrológia az égitestek szimbólumrendszerét használja. Elsősorban a Nap és a Hold sugárzása, energiája, tevékenysége befolyásolja mindennapjainkat, azaz az ember természetét, jellemét, sorsát. Pithagorász 2500 évvel ezelőtt Egyiptomból mentette át Görögországba ezt a tudományt. (Pithagorászi ABC).


Az önértékelésről

Az ember értéke relatív. Néha Istennek tekintik, néha pedig egy utolsó kis rovarnak, ami boldog lehet, ha nem tapossák el. E két véglet között található az emberi tulajdonságok bősége: bátorság, önértékelés, öntudat vagy szerénység, szolgalelkűség és alázat… Néha úgy érezzük, hogy egy - életnek nevezett - áramlat két partja között sodródunk oda-vissza. Ezt az áramlatot soha nem látjuk a maga valóságában, és mindig valami nagyon elvont fogalomnak gondoljuk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x