Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap20
Ezotéria
Mit ünneplünk pünkösdkor?

A pünkösd egy zsidó vallásból átemelt ünnep, amely az eredeti jelentése helyett immár a megvilágosodást ünnepli. Jézus mennybemenetele után, ezen a napon áradt ki a szentlélek az emberekre, amelyet gyakran egy fehér galamb szimbolizál. Emellett pedig sokféle érdekes népszokás és hagyomány is alakult az ünnep köré.


5 tipikus feng shui tévhit Halász Alexandrától, amit ne kövess el!

Energiarabló tévhitek, amit a feng shuiban magukat jártasnak gondolók gyakran elkövetnek. Sokan azt gondolják, hogy egy kilógatott kristály, szélcsengő, vagy egy szerencsétlen körülmények között tartott aranyhal megoldja a problémákat. Tévednek. A problémákat ugyanis neked magadnak kell megoldanod! Halász Alexandra cikke.


Numeroszkóp: Egyéniségünk a nevünkben - próbáld ki!

A numerológia, akárcsak az asztrológia az égitestek szimbólumrendszerét használja. Elsősorban a Nap és a Hold sugárzása, energiája, tevékenysége befolyásolja mindennapjainkat, azaz az ember természetét, jellemét, sorsát. Pithagorász 2500 évvel ezelőtt Egyiptomból mentette át Görögországba ezt a tudományt. (Pithagorászi ABC).
Az önértékelésről

Az ember értéke relatív. Néha Istennek tekintik, néha pedig egy utolsó kis rovarnak, ami boldog lehet, ha nem tapossák el. E két véglet között található az emberi tulajdonságok bősége: bátorság, önértékelés, öntudat vagy szerénység, szolgalelkűség és alázat… Néha úgy érezzük, hogy egy - életnek nevezett - áramlat két partja között sodródunk oda-vissza. Ezt az áramlatot soha nem látjuk a maga valóságában, és mindig valami nagyon elvont fogalomnak gondoljuk.


Megerősítő mantrák - 7 imádság a nehéz időkre

Sokan kérdezik a rontáslevétel előtt, hogyan is tehetnének szert egy kicsit nagyobb önbizalomra? Hogy lehetne megerősödni lélekben akkor is, ha nagyon nehezen mennek a dolgok. Ha úgy érezzük, hogy ránk jár a rúd, vagy ha nehézségeink vannak az élet szinte minden területén.


Leblokkolt párkapcsolatok

Annak, hogy egy párkapcsolat nem működik, hogy boldogtalanok vagyunk benne, vagy annak, hogy nem találunk társat már hosszú ideje, számtalan oka lehet. Mégis leggyakrabban a családi rendszerünkben találjuk meg azokat a mintákat, tudatalatti blokkokat, amelyek útjában állnak boldogságunknak. A családállítások során, legtöbbször döbbenten nézi az állító azt a történetet, ami a mezőben megmutatkozik. Szinte minden alkalommal elhangzik ez a mondat: "Erre nem számítottam!".Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x