HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-18
Karrier

Rendezvénynaptár
Betilthatják a termékbemutatókat

Számtalan - főként idős - embernek kellett már szembesülnie azzal, hogy vonzó ígéretekkel elcsalogatták egy termékbemutatóra, majd megvásároltattak vele egy használhatatlan vagy épp használható, de irreálisan drága terméket.


Kell-e adózni a használt tárgyak eladása után?

Az apróhirdetési és aukciós oldalak egyre népszerűbbek: sokan itt szerzik be a szükséges használati tárgyakat vagy ajándékokat, ám akkor is használják ezeket a weboldalakat, ha ők maguk szeretnének megszabadulni egy-egy használt ruhától, a gyermek egy régi játékától, a már felesleges tankönyvektől vagy épp azon műszaki cikkekből, amelyekből kettő van. Azonban sokan nem tudják, legális-e, ha nem vallják be az adásvételből származó bevételüket, illetve nem adóznak utána.


Így változott meg a házastársak öröklése

Az Új Ptk. hatályba lépésével megváltozott a házastársak öröklésének rendje is. A változtatást az indokolta, hogy a régi Ptk. alapján (2014. március 15. előtt) a gyermek a szülő halála esetén az özvegyi haszonélvezet miatt csak jelentősebb idő elteltével juthatott hozzá az örökséghez.


Lakást vesz? Ezeket a dokumentumokat mindenképpen kérje el!

Mielőtt vételi szándéknyilatkozatot tenne, vagy akár 1,- Ft-ot is fizetne az eladónak, mindenképpen kérje ezeket a dokumentumokat a tulajdonostól.


Menjél egyetemre, mert csak így tudsz kitörni

Sokan keresnek arra a kérdésre választ, hogy a tudás fejlesztésébe történő beruházások hosszútávon valóban a leghatékonyabb eszközei-e a nemzet fejlődésének?


Mikor nem kell dolgozni 2015-ben?

Bár még csak január van, de már most érdemes áttekinteni, hogy ebben az évben hogy alakulnak a hosszú hétvégék és a munkanap áthelyezések. 2015-ben nem panaszkodhatunk majd, hiszen összesen 4 háromnapos és 3 négynapos hétvége lesz!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x