Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap18
Karrier

Rendezvénynaptár
9 érték, ami fontos lehet neked

Sokszor előkerül, hogy kinek mi az igazán fontos egy álláskeresésnél, karriertervezésnél. Sokszor gondoljuk azt, hogy mindenkinek ugyanazok az értékek fontosak. Amikor az értékekről beszélünk, nagyon különböző dolgok jelennek meg a fejünkben. Ha alaposan végignézzük, olyan értékek is előkerülhetnek, amikre eredetileg nem is gondoltunk, mert annyira természetesnek érezzük. Számomra gyakran meglepő, hogy milyen szempontok kerülnek elő.


Ingyen munka sosem jó?

Vajon tényleg nem jó? Vannak helyzetek, amikor nem érdemes ingyen dolgozni. De sok esetben lehet hasznos az ingyen munka. Lehetnek olyan célok, amelyekért szívesen áldozzuk fel szabadidőnket, energiáinkat.


Gyengeség vagy erősség

Hajlamosak vagyunk arra, hogy túlhangsúlyozzuk, hogy miben vagyunk rosszak. Egész egyszerűen világbajnoki címre számíthatunk, ha fel kell sorolnunk a gyengeségeinek, azt, amiben nem vagyunk jók, de legalábbis nem vagyunk elég jók.


Csillagos 5-ös módszer minden interjúkérdésre

Nehéz felkészülni az összes interjú kérdésre. Hiába gondolod végig, az összes lehetséges választ, mindig érhetnek meglepetések. Sokszor kapsz számodra értelmetlen, vagy váratlan szituációk. De van egy csillagos 5-ös módszer, amivel mindig megtalálhatod a legjobb választ.


5 tévhit az álláskeresésről, amit sürgősen felejts el!

Ha új állást akarsz, akár azért, mert eleged van a régiből, akár azért, mert épp állás nélkül vagy, néhány alapelvvel tisztában kell lenned. Tudnod kell, mit akarsz, hogyan érheted el a célodat, és hogyan lehetsz jobb a többi pályázónál.


Nő? Vezető?

Ma még gyakran csodálkoznak, ha ez együtt jár. Sokan kétségbe is vonják, hogy egy nő lehet vezető, pláne jó vezető. Pedig a nemzetközi politikában, nagyvállalatoknál már egyre több komoly vezetőt találunk. Ennek ellenére Magyarországon még mindig csodálkoznak, ha komoly pozícióban nőt találnak. Vajon mi az oka, hogy ma még csak 10-15 százalékban találkozhatunk nőkkel a vezetőségben?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x