Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap34
Karrier

Rendezvénynaptár
Optimista pályakezdők

A pályakezdő fiatalok 85 százaléka valószínűnek tartja, hogy el tud helyezkedni a szakterületén. Jobban motiválja őket a szakmai fejlődés, mint a ranglétrán való feljebbjutás, és közel felük tervez külföldi munkavállalást a közeli jövőben - derül ki a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola közel 500 hallgató megkérdezésével készült felméréséből.


Mosolyka megmondja Gesztesinek!

Az életben kapunk óriási pofonokat és történnek velünk olyan dolgok, melyeket úgy érzünk, talán nem is élünk túl.


Menekülő diplomások?

30 nap alatt 14 ezer kilométert tett meg a föld körüli túra első szakaszán a Julianus Project csapata. Az öt kontinenst átszelő projekt alapítóinak célja, hogy felhívják a figyelmet a magyar diplomások nagyszámú elvándorlására.


Magyar csoda a bizniszvilágban: Bridge generáció

Mi történik, amikor egy buszvezető apa és ápolónő anya jogász fia összetalálkozik két amerikai katonával? Amikor három elszánt számítógép-fun összeül? Amikor csokilift és világítópapucs készítése után valaki elkezd prezit tervezni a haverjaival?


Miért dolgozik olyan kevés nő az informatikai szektorban?

A Microsoft Magyarország DigiGirlz néven rendezvénysorozatot indított, melyen középiskolás és egyetemista diáklányok gyűltek össze azért, hogy megismerjék azokat a lehetőségeket és karrier utakat, amelyeket a technológiai szektor rejthet a számukra, egyúttal pedig betekintést kapjanak a legfejlettebb technológiák világába.


Mit kezdjünk egy millióval?

A Káva Kulturális Műhely pénzügyi kultúra fejlesztésével foglalkozó színházi előadást tart középiskolásoknak, melynek célja az, hogy a tudatos pénzügyi gondolkodást minél több tanuló elsajátíthassa színházi játék segítségével.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x