HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-22
Címlap / Kütyü és tudomány / Szemenszedett szemtrükkök!

Szemenszedett szemtrükkök!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-22

Egy vasesztergályos - Bálineg Antal - már majdnem megvakult, amikor egy apró, hétköznapi csoda folytán, eszébe jutott egy találmány, ami azóta emberek százainak adta vissza szemük egészségét.  

 

Egy vasesztergályos - Bálineg Antal - már majdnem megvakult, amikor egy apró, hétköznapi csoda folytán, eszébe jutott egy találmány, ami azóta emberek százainak adta vissza szemük egészségét.

A Bálinger-féle szemüvegről

Ezt a módszert egy Bálinger Antal nevű vasesztergályos szabadalmaztatta: Úgy talált rá erre a módszerre, hogy már nem látott mást, mint elmosódott színeket és formákat és tudta, nincs messze az a nap, amikor végleg elsötétül előtte a világ.

Egy este még megpróbálkozott az újság olvasással, de elaludt kezében az újsággal. Akkor még nyomdagéppel szedték a szöveget, ami lyukat ütött a betűk mellett. Az ébredező Bálinger tekintete éppen egy ilyen lyukon akadt meg. Nem akart hinni a szemének, mert az apró lyukon keresztül jól látta a falon függő órát, és a mutató állását is tisztán látta. Rövid gondolkodás után megszületett a Bálinger féle szemüveg. Ez egy sötét napszemüvegre hasonlít. Mindkét lencséjén van egy- egy nyílás és egy csúsztatható tárcsa, amivel használó a szemtengelyéhez igazítja a nyílást. A belső tárcsákon egy-egy nyolc lyukú, forgatható tárcsával állítható be a látás élessége.

A szemészetben régóta sikerrel alkalmazzák a látóhártya leválásának, a szemfenék vizenyőjének, és vérzésének kezelésére a lyukszemüveg révén ismert eszközt. Annak tovább fejlesztett változata a Bálinger-féle lencse nélküli látásjavító szemtréner. Rendszeres használata erősíti, és helyes működésre készteti a szemizmokat, korrigálja a közel és távol látást, műtét nélkül gyógyíthatja a kancsalságot.

A tökéletes látású de a szemet igénybe vevő munkát végzőknél (PL: számítógép kezelőknél, vagy sokat író olvasó egyetemistáknál) segít megelőzni a szemproblémákat, pihenteti a szemet. Előnye hogy használata nem veszi el a szabadidőnket, tilos vele sétálni vagy autót, vezetni, ugyanis erősen korlátozza a látómezőt. Az első használat mindössze öt percig tarthat, az idő naponta egy perccel növelhető. Legalább napi negyven perces használattal helyre állítható a látás fontos a fokozatosság, a „szorgalmasok” az első időszakban is órákat gyakorlók árthatnak a szemük világának.

E természetes gyógymód segítségével mindenki személyre szabottan javíthatja vagy őrizheti meg látását.
 
 
[5745]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
Ha érdekel a természetes életmód, a környezetvédelem és az esszenciális olajok világa, vegyél részt Te is egy illatpartyn! /img/hirdetes/2019/okotrend.gif
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x