52 hét - 52 kihívás a környezettudatosabb életért!
Címlap / Otthon / 52 hét - 52 kihívás a környezettudatosabb életért!

52 hét - 52 kihívás a környezettudatosabb életért!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-09

Tettekre fel, induljon az egész éves kihívás! A Gyüttment Fesztivál akciójának lényege, hogy minden héten tegyünk egy kis lépést a környezettudatosság felé. 

Hétről hétre újabb kihívás elé állunk, hogy környezettudatosabb életet éljünk! A Gyüttment Fesztivál csapata 52 héten át 52 kihívást oszt meg veletek.

A lényeg, hogy minden héten tegyünk egy kis lépést a környezettudatosság felé, hogy az az életünk részévé váljon! Ez segít felismerni, hogy az egyéni tetteinknek valódi hatása van és, az életünk apró döntései is nagy jelentőséggel bírnak.

Megtapasztaljuk, hogy felelősek vagyunk azért, hogy tudatosabb életet éljünk. Ha környezettudatosan élünk, azzal nemcsak a természetre figyelünk oda, hanem tiszteletben tartjuk saját magunkat, a többi embert és a jövő generációit is. Elképzelhető, hogy már sok mindenre odafigyelsz a környezettudatosság jegyében, de lehet, hogy van olyan, amibe még nem mertél belevágni. Együtt sokkal könnyebb elindulni ezen az úton!

Némelyik kihívás egyszerűbb lesz, másik nehezebb! Lesz, amit könnyen vehetünk, lesz, ami csak sokadjára sikerül vagy talán egyáltalán nem. Egy biztos, a kihívások terjesztésével inspiráljuk azokat, akik most indulnak el ezen az úton!

Hogyan tudsz csatlakozni? Minden hétfőn megosztják az adott hétre szóló kihívást a Gyüttment Fesztivál Facebook oldalán, vagy feliratkozhatsz, hogy emailben kapd az értesítéseket. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2390 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x