Amikor az érintés feloldoz
Címlap / Psziché / Amikor az érintés feloldoz

Amikor az érintés feloldoz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-13

Az érintés, vagy az érintés mentén összekapcsolódó energiák adnak valami pluszt egy találkozó, egy összesodródás vagy egy terápiás kezelés alatt? A jelenlét valódi jelenlét vagy inkább időutazás egy olyan korba, amikor több vagy jobb voltál mint jelen pillanatban?  

Valóban fontos megfejteni egy-egy mozdulat vagy egy különleges terápia miértjeit vagy csupán fogadjuk el, élvezzük és éljünk vele egészen addig amíg a szervezetünk képes lesz önmaga is előállítani azt az energiát amit egy ilyen alkalomtól kapunk.

A talaj a régi, csak a lábam nem fix?
Előfordul, hogy elfáradnak a lábak. A tartóoszlopok, az előrevivő eszközrendszer, amely minden pillanatban rendelkezésre áll és nem inog meg sose, bármi történjék. Tényleg így lenne? Hogy nem inog meg? Vagy te is szoktad érezni, mintha kicsit megroggyannál  vagy "kicsúszik a lábad alól a talaj"? A talaj a hibás vagy te vagy a felelős? Az életed súlya nehezedik rád? Vajon meddig bírod cipelni? Bírni kell vagy letehető?A férfi, a harcos és az ész
Mi, férfiak, hajlamosak vagyunk arra, hogy a végtelenségig nyúzzuk saját testünket lelkünk terhe alatt. Néha kienegedjük a gőzt a havarokkal, elfojtunk néhány elfojtást néhány pohár bor segítségével, összetörünk ezt-azt, hátha jobb lesz.
De mégsem lesz. Hiszen a teher amit cipelünk nem a belső feszültségből adódik, ez már csak a következménye életünk terheinek. Amíg pedig a terhet nem tesszük le, addig a feszültség ingadozva bár, de jelen lesz az életünkben.

METre téve - amikor az érintés feloldoz

Mit tehet egy terapeuta néhány érintéssel? Vélhetően nem sokat. Legfeljebb csodát. Vagy azt mi magunk generájuk? A terapeuta csupán eszköz egy tisztább út felismeréséhez? A segítő segít vagy önsegítünk?


Nekem segített. Monstrum-lélekterheket cipeltem be a testemen a MET-terápiás szobába. Aztán elkezdtünk beszélgetni. Ők úgy mondják: testtudatosságát segítő kérdések hangzanak el.  A közös figyelem a test különböző területein a feszültséget tároló izmokra irányul. Már ekkor jobb volt.

Aztán jött a csend, az érintés, a lágyság, a finomság, a JELEN-LÉT és hamarosan ismét könnyű voltam, szinte légies, a lelkem pedig egy strandon pihent, itt és most, ott és akkor, ürességben.

 
 
Csoda volt. Olyasvalami, amiből nem elég egy, mert még van teher és van mit tanulni. Önmagamról, a Világról, a MET-ről.

foto: metterapia.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4920 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x