Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Psziché
Az ősz üzenete: biztonságaink. Az emberi élet értelme?

A születés pillanatától kezdve ingerek sokasága ér mindannyiunkat. Ahogy a lélek egy testbe ér, fejlődnie, alakulnia, változnia és ehhez tanulnia kell. A fellélegzés ideje szükséges a legkisebbtől a legidősebbig mindenkinek ahhoz, hogy észrevegyük az élet folyamszerűségét.


Azt a fukar mindenit! Segítség, zsugori vagyok!

Zsugori, fukar, fogához veri a garast, vagy csak éppen két fillérért a kecskét is...! Megannyi mondás arra, ha valaki számára túl fontosak az anyagi javak. S milyen rossz annak az embernek, aki ezt a kritikát az arcába kapja valamelyik barátjától. Ha egyáltalán a fukarnak még maradnak őszinte barátai, akik megmondják neki...


Elengedés vagy eltemetés?

A pozitív gondolkodás csodát tesz, állítják sokan. Valóban így van? És hogy függ ez össze a megfeleléssel és az önmagunkkal való mély szembenézéssel? Az önfejlesztés zsákutcái és alternatívái.
Családi élet művészete - program kicsiknek és nagyoknak

A Családi élet művészete program alapja a családi életre és kapcsolati kultúrára nevelés, mely minden korosztály számára fontos ismereteket tartalmaz. Hogyan működik, miben tud segíteni?


A sikeres változás útján

Változni, változtatni önmagunkon vagy az életünkön annyi, mint kilépni a komfortzónánkból. A megszokotthoz képest eltérő módon kell szemlélnünk a világot, éreznünk, gondolkodnunk, reagálnunk adott helyzetben, ez pedig nehéznek, kényelmetlennek, akár félelmetesnek is tűnhet, míg meg nem tesszük az első lépéseket.


A megújulás lélektana: lelki támasz metamorfózis esetén

A metamorfózis klasszikus példája, amikor a rút kis hernyóból fantasztikus pillangó lesz. Amikor a csúnya lányból némi vakolóanyag és pár nívós textília, olló és hajszárító felhasználása után címlapfotón pózoló királynő válik. Millió film, show témája ez. De mi van az egyáltalán nem ennyire látványos lelki átalakulással? Ki veszi észre?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x