Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Psziché
Elköteleződés a barátunk

Nagyon sokszor, amikor egy régi rossz szokásunkat szeretnénk elhagyni, amikor változtatni szeretnénk, kudarcba fulladunk már az elején. Mi lehet a hiba? Hol vannak azok a pontok, ahol másként is lehetett volna gondolkoznunk, cselekednünk a siker érdekében? A legtöbbször a felkészülésnél érdemes keresnünk a választ.


A tenger tanításai

Sok az útját kereső ember, és egyre nő a tanítók, tanfolyamok száma. Sokan sokféle tudást kínálnak, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő, adott élethelyzetét leginkább előresegítő tanárt és tananyagot.


Fantom effektus - a csodás elmék helyzete a társadalomban

Miért van az, hogy ma az igazán híres emberek mindig kommunikatívak, kreatívak és nyitottak, beszédesek és önmenedzselők? Megszoktuk, hogy ez a módi. De mi van a valóban tehetséges emberrel, a csodálatos elmékkel? Valóban az igazi elmék azok, akik ma országainkat irányítják, vagy magánvállalatok élén állnak? Aligha. Hol vannak az igazi szuperemberek?


Labirintusban: közelebb önmagadhoz

A labirintus valaha beavató, illetve rituális eszköz volt, ma főleg gyógyító és önismereti célokra használják. A labirintus fordulatos útjának bejárása mély átalakulást eredményez, valódi belső felismeréseket hoz, és energiát szabadít fel a változáshoz.


A megrögzött késők három típusa

Mit tennél, ha kiderülne választottadról, hogy notórius késő? Vajon meddig bírnád cérnával a várakozást? A pszichológusok szerint a későknek három típusuk van.


Szeretet, a félreértett szó

Nincs az emberiség szókincsében még egy annyira félreértett szó, mint a szeretet. A magyar nyelv a legtöbb nyelvvel ellentétben ráadásul még a "szerelem" szót is megkülönbözteti, mint a szeretet egy speciális változatát. Az életünkben elszenvedett összes ezzel kapcsolatos csalódásnak, bánatnak és szenvedésnek ez a félreértés az oka.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x