Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Psziché

Rendezvénynaptár
Az egó árnyékában - az önismeret hiánya és hatásunk a közösségre

Hogyan hat ki személyes mini univerzumunk közösségeinkre? Hogyan hat az én és te a mindenkire, befolyásolható-e általa? Elveszik benne, vagy az egész része marad?


Hogyan kezeljük a konfliktushelyzetet? 4 lépés - nyugalomért

Összezörrenések mindennemű emberi kapcsolatban előfordulnak, az életünk velejárói, akár tetszik, akár nem. Viszont nem mindegy, hogy milyen állapotban, milyen hangulatban, milyen megközelítéssel állunk hozzá a megoldás kereséséhez.


Ragaszkodunk vagy tapadunk?

Egy idő után hajlamos az ember a megszokott ragaszkodásokat fárasztónak érezni. Mintha a társam gondjait elviselni sok lenne a saját problémáim mellett. Miközben meg akarjuk tartani a másik embert, igyekszünk elfelejtkezni személyes bajairól, hogy a magunkéval foglalkozhassunk. Ilyenkor akkora szakadék támadhat a két ember között, ami később áthidalhatatlanná válik.


Paranormális élmények és érzések - neked volt már?

Hogyan érzik meg egymástól távol élő ikertestvérek, ha a másikkal valami különös történik? Miként élhetnek meg hasonló élethelyzetet egypetéjű ikrek? És hogyan lehetséges az, hogy megérezzük közeli hozzátartozónk balesetét, esetleg halálát?


Ki csaphat rá a kezedre?

Gyerekkorunkban rácsaptak a kezünkre, ha valamit el akartunk venni a polcról. Megtanultuk, hogy a mi akaratunk nem számít, csak az övék. A te kezedre vajon még mindig, időről időre rácsaphat az élet? Vagy akár konkrétan egy-egy személy is?


Hogyan lépjünk fel a járdára? Amikor nem vicc...

Mindannyiunknak vannak olyan döntő pillanataink, amik megváltoztatják életünk irányát. Aztán persze vagy kitartunk, vagy visszatérünk eredeti botladozásainkhoz, jól ismert kudarcainkhoz. De ha már ketten-hárman közös akarattal indulunk az úton, talán előbbre juthatunk. Ez a valós fizikai problémákra is érvényes, a sclerosis multiplex esetén különösen.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x