Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Psziché
Tabu-e a barátnőd férje?

A szomszéd nője mindig zöldebb. Legalábbis a sikeres film szerint. A feleségek barátnője pedig még a szomszéd nőjénél, de még a HarmoNetnél is zöldebb, mint azt egy hamburgi közvélemény-kutatásban bebizonyosodott.


A kis pingvin és a kreativitás

A kis pingvin sétál a sivatagban és ráncolja a homlokát: - Ez aztán csúszhat, ha ilyen vastagon felszórták! Vajon a kis pingvin őrült, vagy csak egy egészen különleges nézőpontból - neveltetése és sajátos fogalomalkotása alapján - szemléli a világot?


A pánikbetegség 21 jele - ha ebből négyet észlelsz, akkor pánikrohamod van!

Tudtad, hogy a pánikbetegség tünetei egyediek és mindenkinél más-más tünetek jelzik előre, ha pánikroham érkezik? Ezeket a pánikbetegség tüneteket és a készülő pánikrohamokat kontrollálni lehet, ha már ismerjük magunkat és tisztában vagyunk a pánikbetegség jeleivel. A lista közel az összes jellemző tünetet magában foglalja.
Téged gyakran félbeszakítanak?

Az emberek információcserélés céljából beszélgetnek egymással. Egy másik ember megértése azonban messze többet jelent, mint az üzenet információtartalmának a felfogása. A megfelelő hanglejtés és arckifejezés teszi az üzenetet megfelelő jelentéstartalmúvá. Az emberek úgy fejleszthetik a kommunikációs képességüket, hogy tudatosan irányítják ezeket a nem verbális üzeneteket.


Miért éppen én?

Gyakran megfordul a fejünkben a kérdés: miért éppen én? Különösen akkor, ha ismétlődő, folyton felbukkanó, kellemetlen helyzetről van szó, ami tényleg bárkivel előfordulhatna. De nem. Mindig velünk… És tényleg, miért is?


Másvalaki problémája (?)

Nagyon sokszor másvalakié. Sokszor azonban akkor is az enyém, ha azt hiszem, hogy ez bizony másé volna. Mikor az enyém, vitathatatlanul, tagadhatatlanul?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x