Az év sztárszakácsa
Címlap / Showbiznisz / Az év sztárszakácsa

Az év sztárszakácsa

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

A Hal a tortánban Bangó Margit lefőzött mindenkit. A Kossuth-díjas művésznő - papírforma szerint - finom és igen bőséges menüvel várta otthonában vendégeit. Természetesen a döntőben a karácsonyi hangulatról sem feledkezett meg a rutinos vendéglátó, aki teljesítményével ismét órási sikert aratott, így Bangó Margit lett az év sztárszakácsa. 

A Hal a tortán döntő hetében a legjobb sztárszakácsok karácsonyi menüvel mérkőztek meg egymással. Bangó Margit, Dukai Regina, Choli bácsi, Ganxsta Zolee és Dopeman próbálta bebizonyítani, ő a legjobb. Ők már mindannyian rutinosan mozogtak a konyhában a kamerák kereszttüzében is. Gyakorlott hírességeink ezúttal azt a feladatot kapták, hogy igazi ünnepi menüt állítsanak össze, amelyből nem hiányozhat a bejgli sem. Volt, aki saját maga gyürkőzött neki a sütésnek, volt, aki segítséget kért. Az azonban biztos, hogy minden este bőséges menü került az asztalra a jellegzetes karácsonyi ételekkel. Ajándékozás, ünnepi hangulat, tánc, sőt még Szilárd is feltűnt Bangó Margitnál, ahol elárverezték a Luca székét. Egy fontos, zene-történeti pillanat is a döntő hetében jött el: Ganxsta Zolee és Dopeman hét év után újra együtt rappelt…


Igazi visszatérő vendég Bangó Margit a Hal a tortán c. műsorban, ahol utolsó alkalommal dupla Karácsonyt tartott. Családja mellett ugyanis a Hal a tortán sztárszakácsai számára is igazi ünnepi menüt és hangulatot teremtett. „Negyedszer főztem és ebből háromszor győztem is, nagyon büszke vagyok erre, ahogy büszke rám ezért a családom is. Az adásokból pedig nagyon sok apró trükköt leshettek el a nézők, megtudhatták például, hogy mi hogyan ünnepejük a Karácsonyt. A tyúkhúsleves, a kukoricás töltött káposzta, a sültek, a bejgli és a zserbó természetesen elengedhetetlen. Karácsonyfát is díszítettünk, illetve kiraktam a világ több pontjáról hozott ünnepi szobrocskákat, díszeket is, igazi ünnepi hangulat volt.” – mesélte a Kossuth díjas művésznő.


Az ételek – akárcsak eddig, most is – mindenkit lenyűgöztek, ráadásul Dopeman és Ganxsta Zolee is meghatódott Bangó Margitnál. „Karácsonykor hagyományosan körbe járjuk a szeretteinket, kántálunk, minden számunkra fontos ember otthonát és a benne lakókat megáldjuk. Ez nagyon intimmé és meghitté teszi az ünnepet. A vendégeimnek is énekeltem, áldást kértem, amin még a két kemény legény, Dopeman és Zolee is nagyon meghatódott. Úgy érzem, sikerült igazi karácsonyi estét összehozni.” – mondta a Hal a tortán igazi nagy nyertese, Bangó Margit.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3041 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x