Gergely Robi desszertjét Pirner Almáról nevezte el
Címlap / Showbiznisz / Gergely Robi desszertjét Pirner Almáról nevezte el

Gergely Robi desszertjét Pirner Almáról nevezte el

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A Hal a tortán keddi adásában a romantikus dalairól ismert Gergely Robi készített vacsorát a sztárszakácsoknak. Az énekesről hamar kiderült, nem nagy és teljesíthetetlen kihívás számára egy ízletes menü összeállítása. Természetesen szóba kerül Emanuelle és fel is csendül a régi sláger. 

Gergely Róbert mindenféle segítség nélkül készült vendégül látni Pirner Almát, Pesuth Ritát, László Boldizsárt és Vujity Tvrtkot. „Rendszeresen szoktam főzni, még agglegény koromban Pécsett tanultam meg az alapokat. Az egyik akkori nagy kedvencemet, az indonéz csirkét el is készítettem a vendégeknek.” – vallotta be Gergely Róbert, aki desszertjét Pirner Almáról nevezte el. „Ez egy bundázott alma, amit fagyival tálaltam. A hideg-meleg és fantasztikus ízek harmóniája ez a desszert, ami a ’Pirner Alma a’la Gergely Róbert’ nevet kapta.” – mesélte az énekes.


A desszert után Gergely Robi mozgalmas estét tervezett a csapatnak, amire mindenki fogékony volt. „A teremgarázsba egy kis pinceszínházat varázsoltam, kivetítővel, fényekkel. Táncoltunk, énekeltünk és még ping-pongoztunk is egy keveset.” – emlékezett vissza Gergely Robi, akinek legendás klipjét is megnézhette a jól lakott társaság.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2957 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x