Bódi Sylvi három férfival csap össze kedvenc sportjában...
Címlap / Showbiznisz / Bódi Sylvi három férfival csap össze kedvenc sportjában - a lovaglás után (Szexi fotókkal!)

Bódi Sylvi három férfival csap össze kedvenc sportjában - a lovaglás után (Szexi fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Sipos Tamás, Varga Győző és Pintér Tibor. Három kisportolt, izmos férfi lesz Bódi Sylvi ellenfele a július 24-25-i Wakeboard Magyar Bajnokság sztárfutamán, ahol a merészség, az erő, a gyorsaság dönti majd el, ki a jobb az Omszki tó vizén 

Bódi Sylviről köztudott, hogy extrém lány, szereti az izgalmas, cseppet sem hétköznapi feladatokat. Az Irigy Hónaljmirigy két nevettetője szintén keresi a kihívásokat, Pintér Tibor pedig igyekszik minél több sportot kipróbálni, és mindenben jeleskedni.

„Egy gyönyörű kékszemű fiú miatt tanultam meg wakeboardozni. A Velencei tavon pihentem a családommal, amikor észrevettem, egy izmos, helyes srácot a parton. A vízi bicikli pályáról néztem, ahogy csúszik és szidtam magam, hogy miért nem tudok wakeboardozni. Bénázni nem akartam előtte, úgyhogy felhívtam az egyik jó barátomat, hogy tanítson meg. Másnap már az Omszki tavon próbálkoztam. Az első nap sikerült bevennem az első kanyart, egy hét alatt pedig eljutottam arra a szintre, hogy újra lemerészkedtem a Velencei tóra. A fiú ott volt ugyan, de akkor már a barátnőjével” – mesélte Sylvi, aki azóta sem hagyott föl a sporttal, sőt, férfiakat meghazudtoló bátorsággal ugorja a cseppet sem veszélytelen trükköket.


Sípos Tamás és Varga Győző évekig versenyszerűen kenuzott. A vízi sportok tehát nem állnak messze tőlük.

„Láttam, hogy akik wakeboardoznak, azok milyen jól néznek ki, és milyen könnyedén csajoznak. Gondoltam, köztük a helyem. Sajnos az én koromban már nem lehet akkora császár az ember, ennek ellenére, azért próbálkozom, mert borzasztóan szórakoztat és élvezem” – mondta a humorista, aki ahogy megtanult csúszni a vízen, rögtön szólt a barátjának, hogy ő is próbálja ki. Győző rögtön beleszeretett a sportba, és ma többször jár edzeni, mint Tomi.


„A feleségem szerint nálam nagyobbat senki nem tud esni” – nevetett Győző, aki jelenleg a háromszázhatvan fokos fordulatot gyakorolja a vízen és rendkívül magabiztosan rója a köröket.

Többször bukott már hatalmasakat, mint ahogy mindenki, de tudja, hogy ez a sport része, és nem adta föl.

Pintér Tibor erőnléte kiváló, szinte azonnal megtanult körbemenni a pályán. Most az ugratón gyakorolja a trükköket.

„Három éve kezdtem el csúszni, ez a negyedik, nyár. Véletlenül kerültem a közegbe. A sztár jetski bajnokságon mutatták meg a sportot, ami azonnal megfogott. Hasonlít a lovagláshoz, mert abszolút szabadságérzetet ad. Mindössze egy darab deszka a társunk, amivel süvítünk a vízen. Nekem egy férfias kihívás, hogy mit tudok kihozni ebből a sportból. Egy sorsszerű dolog történt velem a minap. Éppen azon gondolkodtam, kellene egy edző, amikor odajött hozzám az egyik wakeboardos srác, hogy, ha megtanítom a kedvesét lovagolni, akkor szívesen oktat. Azóta vele edzek” – mesélte a színész.


A négyes július 24-én, a budakalászi Wakeboard Magyar Bajnokság sztárfutamán méretteteik meg egymással, ahol egy szakmai zsűri előtt megmutathatják, ki az úr a vízen.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3791 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x