Fittnek látszik, mégis halálos beteg a híresség!
Címlap / Showbiznisz / Fittnek látszik, mégis halálos beteg a híresség!

Fittnek látszik, mégis halálos beteg a híresség!

Forrás: Medipress
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

A televízió képernyőjén vagy a mozivásznon úgy tűnik, mindenki kicsattanóan egészséges és jól érzi magát a bőrében. Azonban a világsztárok is csak emberek: sokszor ugyanolyan egészségügyi problémákkal küzdenek, mint a hétköznapi emberek. 

A szépséges színésznő, Ashley Judd például korábban depressziótól szenvedett. Judd néhány évvel ezelőtt 47 napot töltött egy texasi gyógyintézetben, hogy kezeltesse betegségét. „A dolog egyszerű: előtte boldogtalan, lehangolt voltam, most már boldog vagyok” – nyilatkozta gyógyulása után.
 
Egy másik színészóriásnál, Robert De Nirónál hat évvel ezelőtt prosztatarákot igazolt egy szűrővizsgálat. A színész életét alighanem az mentette meg, hogy a betegséget korai fázisában sikerült diagnosztizálni és kezelni. Betegsége miatt azonban Bújócska c. filmje csak komoly késedelemmel jelenhetett meg a mozikban – komoly veszteséget okozva ezzel a film gyártóinak.
 
A rákkal egy énekesnőnek, Sheryl Crow-nak is meg kellett küzdeni. Az énekesnőnél korai stádiumú mellrákot mutattak ki, amelyet meg kellett műteni, illetve be is kellett sugarazni. Crow betegségét szintén korán felismerték, ilyen esetekben a gyógyulási arányt 90 százalékra teszik a szakemberek. A színésznő karrierjében szerencsére nem okozott törést a mellrák, mindössze néhány koncertjét kellett lemondania.
 
Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1327 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x