Lilu: Visszavárnak a Reggelibe!
Címlap / Showbiznisz / Lilu: Visszavárnak a Reggelibe!

Lilu: Visszavárnak a Reggelibe!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

A népszerű műsorvezető nyolc hónappal a szülés után már újra dolgozik anyacsatornájánál: jelenleg Détár Enikőt helyettesíti a Reflektorban. A Tabu Tv riportere ezúttal arra volt kíváncsi, hogy Lilu mihez kezd majd a jövőben. A lány arra nem tudott konkrét választ adni, hogy milyen műsort vezetne szívesen, viszont azt elárulta, hogy a Reggeliből rendszeresen hívják, azzal, hogy már visszavárják. Lilunak mindezzel csak egy baja van: nagyon korán kellene kelnie! 

Az RTL Klub műsorvezetőjével a Glamour Women of the Year gálán beszélgettünk, ahol műsorvezető kategóriában jelölték. Lilu nagyon ritkán tűnik fel celebeknek szervezett bulikon, így igazi kuriózumnak számít, hogy egy ilyen helyen beszélgethettünk vele. De vajon a jelenléte azt is jelenti, hogy hamarosan újra képernyőre kerül?

"Nagyon sokféle jó műsor létezik, de mindenképp egy olyanban térnék vissza, amit jó szerkesztőkkel és szakértőkkel csinálnék. Én nagyon ragaszkodó vagyok, és a Reggeli különben is a szívem csücske. Oda ráadásul nagyon várnak vissza, és ez nagyon jó érzés! Folyamatosan hívogatnak, hogy mikor megyek már, és hogy nagyon várnak!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Lilu, aki jelenleg a Reflektorban helyettesíti Détár Enikőt.

"A Reggeli az persze kiemelt helyen van, csak egyetlen baj van vele: hogy nagyon korán kezdődik. Nem is az, hogy nem bírom a koránkelést, de ez még sok lenne nekem!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lilu.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2685 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x