A BNF-es fiúk megmutatták a hasukat!
Címlap / Showbiznisz / A BNF-es fiúk megmutatták a hasukat!

A BNF-es fiúk megmutatták a hasukat!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Az új tini bálványok nekiálltak szépülni, amihez szakértő segítségét kérték. Czanik Balázs boldogan edzi a három BNF-es fiút, akik az internetes sztártévé kedvéért nem csak az eddig megszerzett tudományukat, hanem a hasukat is megmutatták a kamerának. A srácok elárulták, hogy legtöbbjüknek alig van ideje magára a sok teendő miatt, így nagyon hasznos, hogy egy igazi szakértő segít nekik az edzéseken. 

Czanik Balázs edzi a vadiúj három tini sztárt, akik nagyon örülnek a segítségnek. Nick, Bat és Frank egy fitneszteremben izmosodik a szakértő segítségével, aki nem csak gyakorlati, hanem elméleti tanácsokat is ad a zenészeknek. "Már látszik is a fejlődés! Igazából a sok fellépésre szeretném őket felkészíteni, így egy kicsit izmosabbá tesszük őket. Van, aki a hasát szeretné formálni, de olyan is akad, akinek erre már nem sok szüksége van. Mutasd csak meg!" - mondta Balázs a tabutv.hu riporterének, és Nick már fel is húzta a pólóját.

"Minden próba után fáradtak vagyunk és levegő után kapkodunk, úgyhogy most egy kicsit futunk és súlyzózunk, hogy jó kondiban legyünk. Én mindenre szeretnék erősíteni egy kicsit: az a célom, hogy hízzak és izmosabb legyek. Balázsnak köszönhetően már fejlődésnek is indultam, de nem csak testileg, hanem szellemileg is sokat köszönhetek neki!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában BNF Nick, aki nemrég az egyik hazai zenecsatornán indított párkereső műsort.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3874 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x