Kiss Ádám viccből jógázik
Címlap / Showbiznisz / Kiss Ádám viccből jógázik

Kiss Ádám viccből jógázik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

A humoristát nemrég egy igen meglepő környezetben találta az internetes sztártévé riportere. 

Mint kiderült, Kiss Ádám nem először próbálta ki a bikram jógát, azonban egy múlt héti jóga órára kamerákat is engedett maga köré.

"Mint egy ember eljöttem jógázni, de ilyenkor nem anyagot, hanem csak izomlázat gyűjtök a következő műsorhoz. Azért jöttem el újra, mert egy megismételhetetlen érzést kaptam itt múltkor... én egyébként is szeretek szaunázni meg jógázni is, ez meg itt 2in1!" - nevet fel a tabutv.hu riportjában Kiss Ádám.


"Én nagyon izzadós vagyok, de negyven fokban meg főleg, úgyhogy nagyon jól fogok kinézni két óra múlva. Én inkább hideg párti vagyok, de az előző tapasztalataim alapján nagyon jól fogom érezni magam az óra után, úgyhogy megéri!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában a humorista, aki a jógának egy olyan különleges válfaját választotta, ahol a relaxációs sportot egy szaunához hasonló környezetben gyakorolják. "Szerintem biztosan ki fogom bírni az órát, de nem szeretnék fogyni, vagy szálkásodni: csak viccből jöttem el!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Kiss Ádám.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4322 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x