Ganxsta Zolee külön szöveget készít a rádióknak
Címlap / Showbiznisz / Ganxsta Zolee külön szöveget készít a rádióknak

Ganxsta Zolee külön szöveget készít a rádióknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

A Ganxsta Zolee és a Kartel második aranykorát éli, újra feltámasztotta a gengszter reppet. 

"Nagyon sokáig struccpolitikát folytattam, bedugtam a fejem a homokba. Csak az érdekelt, hogy el lehet menni mulatozni, csajozni, hemperegni a haverokkal, és erre jó ürügy egy koncert" - mesélte a repper a Sztárportréban. - "Rájöttem - a többiek már előbb rájöttek -, hogy ez egy hülyeség, rossz hozzáállás. Az a fontos, hogy élvezzük azt, amit csinálunk. A koncerten akarjunk adni valamit a közönségnek, és közben tök jól érezzük magunkat mi is, és a közönség is."
 
"A Ganxsta Zolee és a Kartel második aranykorát éli, sőt ez aranyabb kor, mint az első - újra feltámasztottuk a gengszter reppet. Újra vannak olyan rádiók, akik a mi számainkat is játsszák, pedig ez nem volt jellemző a közelmúltban. A kilencvenes években volt egy-két olyan lemez, ami akkora siker volt, hogy nem tudtak kikerülni minket - kénytelenek voltak játszani egy-két dalt -, és most újra visszakerültünk."
 
"Több az üzenet most szerintem - jobb gondolatok vannak -, de a megfogalmazás, sokszor ugyanolyan utcai jellegű, mint korábban. Amikor csináljuk a lemezt, akkor már halljuk, hogy melyik lesz az a dal, amit rádióba lehetne küldeni, és akkor ahhoz készül olyan szöveg is, vagy eleve úgy készül el, hogy a rádiósoknak ne nagyon szúrja a fülét."
 
A teljes interjú itt meghallgatható.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2227 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x