Hastánc a zöldben - kalandozz egy misztikus, forró világba!...
Címlap / Szépség-Egészség / Hastánc a zöldben - kalandozz egy misztikus, forró világba!

Hastánc a zöldben - kalandozz egy misztikus, forró világba!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

A hastáncos nyaralás, a hastánc tábor egy olyan különleges kikapcsolódás, amiről minden nő álmodik, csak még lehet, hogy nem tud róla ... Hastáncolni, csak nőkkel együtt lenni, csak magunkkal, testünkkel-lelkünkkel foglalkozni érdekes élmény.  

A „Miért szeretünk hastáncolni?” című korábbi cikkünkért kattintosn IDE >>>

Most arról szeretnék szólni, egy kicsit árnyalva a képet, hogy miért is szeretünk hastánctáborba járni.

Beköszöntött a nyár, a kánikula, a szabadságolások ideje. Úton-útfélen záporoznak felénk a kérdések: „És Te? Te hova mész nyaralni?”

Mit is válaszolhatnának erre az igazi hastáncimádók? Ők azok, akik alig várják már, hogy letegyék a tollat, papírt, kikapcsolják a számítógépet, bezárják maguk mögött az iroda ajtaját és egy mély lélegzetet véve fejest ugorhassanak a hastáncba… Amikor napokon keresztül végre semmi más nem létezik, csakis és kizárólag a hastánc!

A hastánctáborok palettája rendkívül széles, válogathatunk a pénztárcánk, a szabadidőnk és az igényeink szerint.

Ha igazán a hastáncra szeretnénk koncentrálni, és még jobban elmélyedni benne, akkor érdemes olyan tábort választanunk, ahol a végtelen mennyiségű szabadidő mellé nem csak napi 1-2 óra táncot kínálnak, hanem akár napi 6-8, vagy 10 órát is hastáncolhatunk.

De hogy lehet ezt kibírni?
A magas óraszámtól nem kell megijednünk akkor sem, ha teljesen kezdőként érkezünk a táborba.
Általános tapasztalat az, hogy a táborokban olyan gyorsan pereg az idő, hogy észre sem vesszük az idő múlását, és máris azon kapjuk magunkat, hogy nem is 6-7 órát, hanem 8-10 órát táncoltunk aznap… és még mindig bírnánk tovább is! Az első napi izomláznak (ha egyáltalán kialakul) a második napra már nyoma sincsen. És ez nem mese!

„Amikor megütötte a fülemet, hogy "napi 6-8 óra hastánc", az levett a lábamról, gondoltam, nagy kár lenne kihagyni. Az órák végén mindig úgy érzem, hogy még csak most melegedtem bele, na most kéne egy hatalmasat táncolni! Mindig energiával telten érkezem haza, és félő, hogy kirúgom a ház oldalát. :) Viszont hat-nyolc óra... Nem kizárt, hogy minden nap végén hulla leszek, de boldog hulla! ;) Egész évben csak ülök és könyveket bújok, nagyon hiányzik már, hogy fizikailag is kimozogjam magam (mondjuk a következő évre:))” (Cs. Ildikó)

(Hastánc táborról bővebb infók ITT >>> )
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 4378 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x