Futók, túrázók, bringások: irány a természet! Samsung...
Címlap / Szépség-Egészség / Futók, túrázók, bringások: irány a természet! Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál

Futók, túrázók, bringások: irány a természet! Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A Samsung Olimpiai Zöld Fesztiválon a futók háromféle tereptáv közül választhatnak felkészültségüknek megfelelően. Fitt pillanatok, egészséges program, rendkívüli kihívás. Tégy próbát! 

A tavasz beköszöntével egyre többen mozognak a szabadban: számukra remek alkalmat szolgáltat a kültéri sportolásra a Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál, amely május 1-jén, szombaton kerül megrendezésre a Hármashatár-hegyi Repülőtéren. Budapest zöld „tüdejében” négy outdoor sportágat lehet űzni: terepfutás, Nordic Walking fesztivál, gyalogtúra, illetve kerékpározás várja az érdeklődőket. 

Kocsis Árpád, az eseményt szervező Budapest Sportiroda versenyigazgatója elmondta: „A rendezvény remek alkalmat biztosít a sportot kedvelők számára, hogy szabadtéren, a főváros zöld tüdejében, Budapest egyik legszebb területén, a Hármashatár-hegyen és környékén mozoghassanak. Szeretnénk hagyományt teremteni ezzel a május 1-jei természetbarát sporteseménnyel, hogy a mozogni vágyók a szabadban tölthessék ezt a napot, és megtalálják a számukra leginkább kedves mozgásformát.”


A Samsung Olimpiai Zöld Fesztiválon a futók háromféle tereptáv közül választhatnak felkészültségüknek megfelelően, a gyaloglókat két túratáv, illetve Nordic Walking fesztivál várja, a kerékpárosok pedig négy távon indulhatnak a hagyományos tavaszindító mountain bike eseményen. 

Bővebb információ: www.futanet.hu és www.sportaktiv.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3492 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x