Felejtsd el a sztereotípiákat!
Címlap / Szépség-Egészség / Felejtsd el a sztereotípiákat!

Dr. Csábi Bettina

Felejtsd el a sztereotípiákat!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

MERJ ÉLNI! Fogyni szoptatás alatt, edzeni terhesen, sok munka és vezető beosztás mellett egészségesen élni, doktori címmel is versenyezni. Miért ne lehetnél igényes magaddal szemben? Mennyire stresszes a munkád? Úgy érzed a nap végén, mintha kifacsartak volna?  

Ha stresszben élsz, legjobb lerogyni este a fotelbe

Ha tested stresszt érzékel, a hipotlamusz jelet küld a mellékvesének, ami adrenalint bocsát ki. Ha tartós stresszben élsz, az érfalakat rücskössé teszi, és lerakódhatnak az oda nem illő anyagok. Az egész életed minősége függ attól, hogy hogyan tudod kezelni a stresszhelyzetet. Kutatások kimutatták, hogy anno kb 20 km-t t kellett naponta mozognia az embernek, hogy elegendő ételt szerezzen. Erre vagyunk ráállva. 20 km? Az rengeteg. Mennyi az épp elég? 20 perc mozgás a kutatások szerint naponta. Ez nem sok, ugye? Ezzel máris megdőlt egy sztereotípia. Hogy a mozgás felesleges időtöltés.


 

Szoptatás alatt tilos fogyni

Heni Kovácsné Poros-szoptatott, mikor kezdte a programot, eredménye:"22. hét eredménye:
Összesen: -50 cm, a tiszta táplálkozástól több lett a tejem. Olyan boldog vagyok, madarat lehetne velem fogatni. Még mindig fel vagyok dobva a futóverseny miatt, nem is gondoltam, hogy ez ilyen jó"-22 héttel ezelőtt kezdett edzeni, 3 hónapja heti 1 futóedzéssel indult futóversenyen. És a ...

Doktori címmel olyan megalázó edzeni

Dr. Magyra Katalin 10 km-t futott a Kikelet futóversenyen, én 2. helyezést értem el félmaratonon. Legyél annyira igényes magaddal szemben, hogy a testedre is odafigyelsz! Kutatások igazolták, hogy a szellemi teljesítményt nagymértékben növeli az edzés.

Annyi dolgom van, minek még egyet csinálni magamnak?

Belefáradtál a mindennapi hajtásba és a túlterheltségbe? Jó lenne, ha fel tudnád magad tölteni egy kis energiával, hogy újra gőzerővel haladhass előre? Magánéleti válságban vagy, vagy a munkádban sok a bizonytalansági tényező?

 
 
Tegyél egy szívességet magadnak, és foglalkozz csakis saját magaddal, tűzz ki célokat és láss neki a megvalósításuknak! Hidd el, ha a szürke mindennapokról a jövőre helyezed a fókuszt, az rendszerbe helyezi életedet, és segíteni fog legyőzni a jelen problémáit, egyhangúságát! Ilyen ez a futóverseny is.

Dobd fel az életedet, legyél Te is bajnok, ne kullogj a többiek után, vágj eléjük!

Legyetek bajnokok a mindennapokban!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5456 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x