HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-24
Címlap / Szépség-Egészség / Forró italok, szívmelengető szavak

Forró italok, szívmelengető szavak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-24

Nincs is annál kellemesebb, mint amikor a hideg téli napokon átfagyva a kezünkbe vehetünk egy finom, forró itallal teli bögrét és jó társaságban kortyolhatjuk el a melegítő nedűt. Különleges barátságok kialakulásához különleges forró ital lehet a kísérő. Próbáltad már a meleg grapefruit-italt? 

 

Megérkezett a hidegebb, esős, havas idő. Ilyenkor a jégbehűtött italokat inkább félretesszük és a forróak felé fordulunk. Nincs is annál kellemesebb, mint amikor átfagyva a kezünkbe vehetünk egy finom, forró itallal teli bögrét - már a kezünket is átmelegíti.

Ha belekortyolunk, szinte látjuk, ahogy a folyadék eloszlik a testben és átmelengeti kihűlt tagjainkat. A szétáradó meleg ellazítja a hidegtől összehúzódott ereket, ellazulnak az izmaink és egyfajta kellemes béke ér el a lelkünkig. Egy korty boldogság.


A teljesség igénye nélkül pár szívmelengető, alkoholmentes örömforrás: forró csoki, forralt bor, mézes tej, habos kakaó, kávéfélék, capuccino és forró testvérei, teák különféle ízekben.

Társaságban a közösen elfogyasztott folyadék valahogy kapcsolatot hoz létre a résztvevők között, akárcsak a körbeadott békepipa az indiánoknál. Míg a nyári melegben inkább a közös felüdülést, mókázást és könnyedséget tudja megteremteni pár hűsítő korty, télen a hidegben közelebb hoz egymáshoz egy forró ital. Felmelegíti az érzelmeinket is, befelé figyelésre késztet és bizalmas légkört teremt. Amíg várjuk, hogy a forró lé lehűljön annyira, hogy fogyaszthatóvá váljon, észrevétlenül feloldódunk egymás előtt és megosztjuk életünk rejtettebb mozzanatait is. Míg nyáron egy hűs koktél mellett inkább kalandra lelhetünk, télen a forró ital varázsa új barátokat hozhat az életünkbe, ténylegesen megnyitja a szívünket egymás felé.

Különleges barátságok kialakulásához különleges forró ital lehet a kísérő.

Meleg grapefruit-ital
Hozzávalók:  
  • 1 db nagy grapefruit
  • 2 pohárka málnaszörp
  • 1 darabka fahéj
  • 1 darabka citromhéj
  • 1 db szegfűszeg


A gyümölcs levét kinyomva a többi hozzávalóval együtt felmelegítjük, és előmelegített poharakba szűrjük.

A hozzávalókból ítélve vidám és kellemes barátság alakulhat ki, mélyülhet el ezt iszogatva.

Koccintsunk: A barátságra!

Tamás Krisztina Tara

Képek:
piqs.de: ecirtap - Kaffe
piqs.de: gibbaff - Tasse 
 
[4239]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x